Robbie Williams simte că a fost găsit de Dumnezeu

Robbie Williams a declarat într-un interviu recent că se simte "inconfortabil" din cauza versurilor unora dintre cântecele sale mai vechi, deoarece în ultimii ani şi-a schimbat punctul de vedere asupra anumitor chestiuni şi crede că a fost "găsit" de Dumnezeu.

265 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams simte că a fost găsit de Dumnezeu

Robbie Williams simte că a fost găsit de Dumnezeu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Artistul britanic a spus că, în prezent, se simte destul de "prost" atunci când interpretează piesa "Bodies", în care apare versul "Jesus didn't die for you" ("Iisus nu a murit pentru tine"), deoarece opiniile sale despre religie şi spiritualitate s-au schimbat în ultimii ani, informează femalefirst.co.uk.

"Adevărurile mele se schimbă mereu. Am spus că versurile din «Bodies» sunt doar o "limbă păsărească». Partea cu limba păsărească se referă la versul despre Iisus. În definitiv, cine dracu' sunt eu pentru a spune aşa ceva? Pe atunci, fraza asta părea să aibă sens pentru mine, însă acum ea nu mai are sens. Nu am dreptul să îmi schimb opiniile? Acum, nu mi se mai mare corect să interpretez acel cântec. S-ar putea ca în turneul viitor să schimb acel vers", a explicat Robbie Williams.

"Nu l-am găsit pe Dumnezeu sau ceva de genul ăsta, dar se pare că ea m-a găsit pe mine (sic!)", a adăugat cântăreţul britanic.

Artistul în vârstă de 37 de ani, care s-a luptat în trecut cu depresia şi dependenţa de alcool şi medicamente, a declarat că a învăţat în sfârşit "să fie fericit" şi să nu se mai supere atunci când este criticat.

"În ultimul an, un fel de voal a căzut în faţa mea, relevându-mi un adevăr frumos, însă este nevoie de multă vigilenţă. Trebuie să alungi vechile gânduri negative, să te lupţi cu ele clipă de clipă, zi de zi. O mare descoperire a fost pentru mine faptul că vârsta de 40 de ani nu este deloc prea îndepărtată. Nu mai am timp să mă comport cu mine însumi aşa cum am făcut-o în trecut. Lucrurile trebuie să se schimbe. Pot să aleg să fiu fericit - ce cadou minunat!", a explicat Robbie Williams.

Robbie Williams s-a căsătorit cu fotomodelul american Ayda Field în august 2010. Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007. Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That.

Robbie Williams a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia. Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu mai cântaseră împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul înregistrează vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici