Robbie Williams va lansa un nou album

Cântăreţul britanic Robbie Williams lucrează la un nou album, care va fi lansat în 2009, potrivit managerului artistului, citat de BBC.

15 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams va lansa un nou album

Robbie Williams va lansa un nou album (Imagine: Mediafax/AFP)

În ianuarie, managerul lui Robbie Williams, Tim Clark, declarase că artistul nu va mai scoate niciun nou album pentru casa de discuri EMI pentru că nu era mulţumit de noii patroni ai companiei.

Însă, în prezent, Robbie lucrează la un nou album, despre care se speră că va fi scos pe piaţă în 2009, deşi nu există nicio garanţie în privinţa datei lansării, a declarat Clark.

"L-am văzut pe Robbie săptămâna trecută, am fost acasă la el. A compus multe cântece şi ne-a cântat câteva dintre ele", a declarat Tim Clark, adăugând că Robbie era într-o formă foarte bună şi că muzica lui este minunată.

În privinţa temei albumului, au existat câteva zvonuri care indicau că Robbie Williams ar lucra la un album despre civilizaţiile extraterestre, o consecinţă a interesului arătat de artist pentru fenomenul farfuriilor zburătoare.

Managerul Tim Clark a spus că acestea sunt doar exagerări ale presei, la fel ca întotdeauna.

Williams, în vârstă de 34 de ani, nu a mai susţinut un concert de doi ani, în ciuda ofertelor de milioane de dolari pe care le-a primit. În schimb, el a dezvoltat o pasiune pentru extratereşti, mutându-se în California, unde pleacă în expediţii pentru găsirea de OZN-uri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici