Robbie Williams va lansa un nou album în noiembrie

Cântăreţul britanic Robbie Williams va lansa primul lui album din ultimii trei ani în luna noiembrie, au anunţat, miercuri, reprezentanţii companiei EMI.

18 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams va lansa un nou album în noiembrie

Robbie Williams va lansa primul său album din ultimii trei ani în noiembrie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Robbie Williams, în vârstă de 35 de ani, a vândut peste 55 de milioane de albume în întreaga lume. El va lansa materialul discografic intitulat "Reality Killed the Video Star" pe 9 noiembrie. Primul single de pe acest album se numeşte "Bodies" şi va fi lansat în luna octombrie.

În ceea ce priveşte noul album, cântăreţul l-a descris ca fiind "criminal". "Îl avem pe «vechiul Robbie», pe «noul Robbie», dar şi un «Robbie» pe care niciunul dintre noi nu l-a cunoscut până acum. Sper ca albumul să fie la fel de bun (pentru ceilalţi, n.r.) pe cât cred eu că este".

Totodată, Robbie Williams a mărturisit că a compus un cântec de pe acest album, după decesul lui Michael Jackson - pe 25 iunie -, gândindu-se la acesta.

Pentru acest album, Robbie Williams a înregistrat şi mixat împreună cu producătorul Trevor Horn, într-un studio din Londra. Trevor Horn a colaborat în trecut cu Paul McCartney şi Cher, iar vechea lui trupă, The Buggles, a lansat, în 1979, hitul "Video Killed the Radio Star".

Precedentul album al solistului britanic a fost "Rudebox", lansat în 2006, primit cu rezerve de criticii de specialitate, acesta fiind, totodată, materialul discografic al său cu cele mai slabe vânzări în Marea Britanie şi cu mai puţin de un milion de copii vândute în Statele Unite.

Cu toate acestea, Robbie Williams rămâne un cântăreţ extrem de popular: în 2006, el a vândut peste 1,6 milioane de bilete, într-o singură zi, pentru concertele programate în turneul său mondial din acel an, potrivit unei purtătoare de cuvânt a casei de discuri EMI Group Plc.

Cântăreţul britanic, care locuieşte în prezent în Los Angeles, a dus o viaţă discretă în ultimii ani, după ce s-a externat, în martie 2007, dintr-o clinică de tratare a dependenţei de medicamente.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici