Robbie Williams va semna un contract pentru un nou album solo

Robbie Williams va semna în viitorul apropiat un contract cu o renumită casă de discuri pentru a lansa un nou album solo, la doar opt luni după ce muzicianul britanic a revenit în grupul Take That, potrivit unor surse citate de dailymail.co.uk.

17 afișări
Imaginea articolului Robbie Williams va semna un contract pentru un nou album solo

Robbie Williams va semna un contract pentru un nou album solo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Solistul, în vârstă de 37 de ani, a regăsit succesul de odinioară după ce s-a alăturat foştilor săi colegi din grupul Take That, în iulie 2010. Potrivit unor surse, Robbie Williams urmează să semneze în viitorul apropiat un contract pentru un album solo cu Universal, casa de discuri a grupului Take That.

Totuşi, înainte de a-şi relua cariera solo, Robbie Williams îşi va respecta angajamentele asumate şi va participa alături de foştii săi colegi de trupă la turneul pe care grupul Take That îl va susţine începând din vara acestui an.

"Robbie este foarte ataşat de proiectul său alături de Take That şi abia aşteaptă să susţină acest turneu alături de colegii săi, însă el nu a spus niciodată că nu va mai înregistra niciodată un alt album solo", a declarat o sursă, citată de tabloidul News of the World.

"Este important pentru el să aibă un contract solo, deoarece el este unul dintre cei mai de succes artişti britanici", a adăugat aceeaşi sursă.

Se pare că Robbie Williams a decis să semneze un contract cu casa de discuri Universal, în detrimentul fostei sale case EMI - cu care a încheiat în 2002 un contract în valoare de 80 de milioane de lire sterline -, deoarece a fost impresionat de maniera în care producătorii de la Universal Music au promovat reunirea grupului Take That.

Gary Barlow, colegul lui Robbie Williams din grupul Take That, a lăsat să se înţeleagă la începutul acestui an că reunirea nu va fi una de durată, declarând că atât el cât şi ceilalţi colegi de trupă, atunci când se gândesc la viitorul grupului, îşi imaginează trupa Take That ca o formaţie cu patru membri.

Membrii Take That s-au reunit în 2006, fără Robbie Williams, la aproape 11 ani de la destrămarea trupei. Gary Barlow, Jason Orange, Mark Owen şi Howard Donald au avut un enorm succes după reunirea trupei, iar albumul cu care au revenit pe scenă, "Beautiful World", s-a vândut în peste trei milioane de exemplare. Următorul album, "The Circus", a fost vândut în peste 500.000 de copii în primele două săptămâni de la lansare, iar biletele pentru concertele din turneul lor de promovare s-au epuizat de fiecare dată în doar câteva minute.

În luna iulie a anului trecut, Williams a făcut public faptul că se va reuni cu formaţia Take That, pe care a părăsit-o în 1995 pentru a se lansa într-o carieră solo. Cei cinci membri ai formaţiei Take That nu au mai cântat împreună de 15 ani, dar au lansat un nou album, intitulat "Progress", în noiembrie 2010. Albumul înregistrează deja vânzări spectaculoase, după ce fanii au cumpărat 235.000 de copii în prima zi de la lansare.

Turneul "Progress Live Tour", care va debuta în luna mai, este deja sold-out, după ce fanii au cumpărat 1,1 milioane de bilete în prima zi în care acestea au fost puse în vânzare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici