Robert de Niro ar putea juca într-un remake al "Taxi Driver"

Regizorul Lars Von Trier l-ar provoca pe Martin Scorsese să facă un remake pentru "Taxi Driver", proiect care ar putea fi realizat tot cu Robert de Niro în rolul principal, potrivit unor informaţii apărute la Berlinală (11 - 21 februarie), relatează variety.com.

39 afișări
Imaginea articolului Robert de Niro ar putea juca într-un remake al "Taxi Driver"

Actorul Robert de Niro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ştirea despre o viitoare colaborare între Lars von Trier, Martin Scorsese şi Robert de Niro a fost vehiculată la Berlin, unde are loc Festivalul Internaţional de Film, şi preluată de mai multe publicaţii.

Ideea este asemănătoare cu cea care a stat la baza filmului "The Five Obstructions", realizat de regizorul danez Jorgen Leth în colaborare cu şi după o idee de Lars Von Trier. Filmul este un documentar în care Leth reface un film mai vechi al său, "The Perfect Human" (1967), de cinci ori, de fiecare dată cu o nouă restricţie sau condiţie, cum ar fi transformarea filmului în animaţie.

În mod similar, în noul proiect cinematografic vehiculat, Von Trier i-ar provoca pe Scorsese şi De Niro să colaboreze pentru un remake al celebrului "Taxi Driver" (1976).

Zvonurile au căpătat mai multă credibilitate după ce producătorul executiv al lui Von Trier, Peter Aalbaeck Jensen, a declarat într-un interviu pentru un cotidian danez că nu le poate nici confirma, nici infirma, adăugând că va fi făcută, în scurt timp, o declaraţie oficială. O altă sursă din Danemarca a confirmat, în schimb, colaborarea.

Scorsese se află la Berlin pentru a-şi promova noul film, "Shutter Island", proiectat sâmbătă seară la festival, în timp ce Von Trier a venit de la Copenhaga pentru a participa la o serie de întâlniri pentru pre-vânzarea filmului SF pe care îl pregăteşte - "Melancholia". Pelicula urmează să fie realizată pe parcursul acestui an, aşadar o viitoare colaborare cu Scorsese ar mai avea de aşteptat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici