Robert De Niro face glume pe seama lui Michelle Obama. Echipa de campanie a preşedintelui SUA s-a distanţat de declaraţiile actorului

Echipa de campanie a preşedintelui SUA, Barack Obama, s-a distanţat de actorul Robert De Niro, care a făcut o glumă despre "primele doamne" ale SUA în timpul unei reuniuni la care era prezentă Michelle Obama.

984 afișări
Imaginea articolului Robert De Niro face glume pe seama lui Michelle Obama. Echipa de campanie a preşedintelui SUA s-a distanţat de declaraţiile actorului

Robert De Niro face glume pe seama lui Michelle Obama. Echipa de campanie a preşedintelui SUA s-a distanţat de declaraţiile actorului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Luni seara, celebrul actor a rostit o alocuţiune pentru întâmpinarea lui Michelle Obama, într-un restaurant din cartierul Greenwich Village din New York, enumerând numele soţiilor candidaţilor la învestitura republicană pentru prezidenţialele din 6 noiembrie.

"Callista Gingrich. Karen Santorum. Ann Romney. Credeţi cu adevărat că ţara noastră este pregătită pentru o primă doamnă albă?", a glumit De Niro.

Michelle Obama este prima primă doamnă de culoare din istoria SUA.

Newt Gingrich a cerut marţi ca actorul să prezinte scuze. "Ceea ce a spus De Niro ieri este impardonabil, iar preşedintele ar trebui să prezinte scuze în numele lui", a spus Gingrich.

Echipa de campanie a preşedintelui SUA s-a distanţat de declaraţiile lui De Niro, fără însă a formula scuze.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici