Robert de Niro, în rolul unui văduv, într-un remake al unei drame de Giuseppe Tornatore

Robert de Niro şi Drew Barrymore vor juca împreună în "Everybody's Fine", un remake al dramei "Stanno tutti bene" realizată în 1990 de regizorul italian Giuseppe Tornatore, informează allocine.fr.

22 afișări
Imaginea articolului Robert de Niro, în rolul unui văduv, într-un remake al unei drame de Giuseppe Tornatore

Robert de Niro, în rolul unui văduv, într-un remake al unei drame de Giuseppe Tornatore (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, Robert De Niro reia, în acest lungmetraj, rolul pe care l-a jucat în filmul original actorul italian Marcello Mastroianni.

Regia filmului este semnată de britanicul Kirk Jones, cunoscut pentru basmul fantastic "Nanny McPhee".

Filmul beneficiază de o distribuţie de patru stele, alături de De Niro jucând actriţa Drew Barrymore.

Scenariul va rămâne acelaşi, însă nu se ştie încă dacă acţiunea filmului va fi mutată din Italia în Statele Unite. De Niro, care în curând va lansa filmul de acţiune "Righteous Kill", în care apare alături de veteranul Al Pacino, va interpreta rolul unui văduv care decide să facă o călătorie prin ţară pentru a reînnoda legăturile familiale cu copiii săi şi descoperă că vieţile acestora sunt departe de a fi perfecte.

În film vor mai juca Kate Beckinsale, care în curând îşi va lansa cel mai recent lungmetraj al său, "Nothing but the Truth", şi Sam Rockwell, care a putut fi văzut în "Asasinarea lui Jesse James de către laşul Robert Ford".

Filmările la "Everybody's Fine" vor începe în Connecticut, SUA, la sfârşitul lui aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici