Robin, cel de-al doilea nepot al lui Dumitru Dragomir, a fost botezat

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a participat, sâmbătă, la botezul celui de-al doilea său nepot, Robin, care a avut loc la biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Capitală, informează Pro TV.

166 afișări
Imaginea articolului Robin, cel de-al doilea nepot al lui Dumitru Dragomir, a fost botezat

Robin, cel de-al doilea nepot al lui Dumitru Dragomir, a fost botezat (Imagine: Andrei Pugovschi/Mediafax Foto)

Robin este al doilea copil al fiului lui Dragomir, Bogdan, care mai are un băiat, Bogdan Călin, în vârstă de 6 ani, informează Pro TV.

Robin Dragomir, care s-a născut pe 8 februarie, i-a avut ca naşi de botez pe Dana şi Valentin Calcan.

La eveniment au participat familia preşedintelui LPF şi câţiva apropiaţi, printre care s-a aflat şi fostul preşedinte al Stelei, Viorel Păunescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici