Robin Williams are probleme de sănătate (Video)

Actorul american Robin Williams şi-a anulat patru spectacole incluse în turneul de stand-up comedy pe care îl susţine în Statele Unite, din cauza unor probleme respiratorii.

19 afișări
Imaginea articolului Robin Williams are probleme de sănătate (Video)

Robin Williams are probleme de sănătate (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit unui comunicat publicat de presa americană, medicii i-au recomandat lui Williams să efectueze nişte teste suplimentare şi să se odihnească cel puţin o săptămână, informeză bbc.co.uk.

Robin Williams trebuia să susţină mai multe spectacole de stand-up comedy în oraşele Hollywood, Orlando şi Tampa din Florida. Spectacolele vor fi reprogramate.

Actorul american în vârstă de 57 de ani îşi va continua turneul său de stand-up comedy în cele 80 de oraşe programate, începând de luni, când va susţine un spectacol în Jacksonville (Florida).

Spectacolul său, intitulat "Weapons of Self Destruction", va ajunge şi pe Broadway, New York, în luna aprilie.

Potrivit purtătorilor de cuvânt ai actorului, biletele pentru spectacolele sale de la New York, primele din ultimii şapte ani, s-au vândut în primele 10 minute de la punerea lor în vânzare.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy", ulterior prestaţia din "Good Will Hunting" aducându-i un premiu Oscar. Artistul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din filmele "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar".

Actorul american va putea fi văzut în sălile de cinematograf spre sfârşitul anului, când va relua rolul preşedintelui Teddy Roosevelt în continuarea filmului "O noapte la muzeu/ Night at the Museum", intitulată "Battle of the Smithsonian".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici