Rochia din carne crudă purtată de Lady Gaga, cel mai căutat costum de Halloween

Cea mai căutată costumaţie de Halloween anul acesta în SUA este rochia din carne crudă purtată de Lady Gaga la gala MTV Video Music Awards, măcelarii din New York fiind asaltaţi de cereri de reproducere a ţinutei, informează dailymail.co.uk.

716 afișări
Imaginea articolului Rochia din carne crudă purtată de Lady Gaga, cel mai căutat costum de Halloween

Rochia din carne cruda purtată de Lady Gaga, cel mai căutat costum de Halloween (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ţinuta purtată de Lady Gaga a fost confecţionată din şase bucăţi de carne cusute între ele, o pălărie şi o geantă din carne. Costul reproducerii acesteia este de 2.000 de dolari.

Rochia are şi dezavantaje, neputând fi purtată mai mult de trei ore fără să se dezintegreze şi să capete un miros neplăcut.

După gala MTV Video Music Awards, Lady Gaga, recompensată atunci cu opt trofee, şi-a explicat alegerea vestimentară. "Ei bine, nu este vorba de lipsă de respect faţă de cei care sunt vegetarieni. După cum ştiţi, sunt cea mai înţelegătoare fiinţă de pe faţa pământului", a declarat Lady Gaga în emisiunea realizată de Ellen DeGeneres.

"Deşi a dat naştere la mai multe interpretări, pentru mine semnifică faptul că trebuie să ne ridicăm şi să luptăm pentru drepturile noastre dacă nu vrem să fim tratate ca o bucată de carne. Iar eu nu sunt o bucată de carne", a spus aceasta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici