Rocsana Marcu revine pe coperta Playboy

Rocsana Marcu, cantareaţă dar şi protagonistă a mai multor seriale TV, a decis că e momentul întoarcerii în showbiz şi apare pe coperta revistei Playboy ianuarie-februarie.

1115 afișări
Imaginea articolului Rocsana Marcu revine pe coperta Playboy

Rocsana Marcu revine pe coperta Playboy

Pictorialul realizat de Cosmin Gogu o prezintă în ipostaza fericitei câştigătoare a unui premiu de prestigiu. Playmate-ul noului număr este Gabriela Tanas, o brunetă din Moldova, şi tot la capitolul pictoriale apar fotografii inedite ale celebrei Marilyn Monroe, precum şi povestirile celor care au cunoscut-o.

Tot în acest număr, Playboy prezintă topul all-time al celor mai buni 25 de cantăreţi din România. Un articol despre etichetele secolului în care trăim, cu precădere cele legate de telefonul mobil dar şi un altul despre scenele de sex din filmele anului 2012. Matt Damon vorbeşte în exclusivitate pentru Playboy despre “moartea” lui Bourne, personajul său favorit, iar CRBL nu ezită să arate cititorilor de ce este una dintre cele mai simpatice vedete din România.

Noul număr Playboy poate fi găsit la toate punctele de difuzare a presei începând de pe 21 decembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici