Rod Stewart: Obişnuiam să folosesc supozitoare cu cocaină

Cântăreţul britanic Rod Stewart a declarat într-un interviu recent că el şi Ronnie Wood, fostul său coleg din trupa Faces, obişnuiau să folosească supozitoare cu cocaină, pentru a nu-şi distruge nasul.

472 afișări
Imaginea articolului Rod Stewart: Obişnuiam să folosesc supozitoare cu cocaină

Rod Stewart (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Stewart spune că se temea ca acest drog să nu-i distrugă septul nazal şi atunci el şi Ronnie, actualul membru al trupei The Rolling Stones, au decis să consume cocaină într-un mod mai puţin obişnuit - pe cale anală, potrivit dailymail.co.uk.

"Puneam drogul într-o pilulă mică, aşa cum fac francezii - un supozitor", a declarat Rod Stewart, care, în prezent, se află în turneu de promovare a volumului său de memorii. "Am făcut asta o vreme", a adăugat el.

Rod a mai spus însă că niciodată nu a fost dependent de cocaină. "N-am fost niciodată la dezintoxicare. Familia şi relaţiile mele nu au fost afectate. Eram doar un consumator social", a mai spus acesta.

În ceea ce priveşte reputaţia sa de afemeiat, el a declarat: "Oamenii spun că am avut mii de femei. Nu-i adevărat. Probabil am avut relaţii cu 50 sau 60".

În vârstă de 67 de ani, Rod Stewart este cunoscut pentru numeroase hituri, inclusiv pentru "Do You Think I'm Sexy?" şi "Maggie May". El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Volumul său de memorii, publicat la editura Random House, prezintă, printre altele, lupta artistului cu cancerul de tiroidă şi realizările sale artistice, dar şi diverse aspecte din perioada în care a colaborat cu The Jeff Beck Group şi cu trupa The Faces.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici