Roger Moore despre Tony Curtis: A fost un actor al dracului de bun

Roger Moore, fostul interpret al spionului James Bond, i-a adus joi un omagiu emoţionant bunului său prieten Tony Curtis, într-un interviu acordat postului Sky News, la scurt timp după moartea actorului american, informează contactmusic.com.

85 afișări
Imaginea articolului Roger Moore despre Tony Curtis: A fost un actor al dracului de bun

Roger Moore despre Tony Curtis: A fost un actor al dracului de bun (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La doar câteva minute după ce presa internaţională a anunţat decesul actorului american Tony Curtis, actorul britanic Roger Moore a ţinut să îi aducă un omagiu bunului său prieten, alături de care a jucat în serialul de televiziune "The Persuaders!", difuzat în anii '70.

Vădit emoţionat şi aproape de a izbucni în plâns, Roger Moore a declarat pentru Sky News: "Sunt şocat. Ştiam că Tony nu se simţea prea bine, dar nu m-am gândit niciodată că prietenul meu va muri. Sunt foarte trist şi sunt alături de Jill, soţia lui, care l-a iubit până la adoraţie. Am râs de multe ori împreună (în timpul filmărilor pentru serialul "The Persuaders!", n.r.) vreme de 15 luni, lucrând împreună în fiecare zi. Era amuzant să lucrezi cu el. Avea un simţ al umorului foarte dezvoltat şi un extraordinar simţ al improvizaţiei. A fost un actor al dracului de bun. Îmi va lipsi. Mi-e greu să exprim tot ce simt acum, doar în câteva secunde".

Tony Curtis a murit în somn, în noaptea de miercuri spre joi, în reşedinţa sa din Las Vegas, în urma unui stop cardiac.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici