Românca de la "Vocea Germaniei": Ramona Nerra a trecut de prima etapă live a show-ului

Românca Ramona Nerra a trecut de prima etapă live a competiţiei muzicale "Vocea Germaniei", care a avut loc joi seară, potrivit imaginilor difuzate de televiziunea germană Pro7.

1473 afișări
Imaginea articolului Românca de la "Vocea Germaniei": Ramona Nerra a trecut de prima etapă live a show-ului

Românca de la "Vocea Germaniei": Ramona Nerra a trecut de prima etapă live a show-ului

În ediţia de joi seară a competiţiei, Ramona Nerra a interpretat piesa "Firework" a cântăreţei Katy Perry.

După votul publicului, Ramona Nerra - care face parte din echipa de antrenori The Boss Hoss - a promovat automat în etapa următoare a show-ului de talente muzicale.

Cele şapte etape live ale show-ului "Vocea Germaniei" sunt programate între 5 ianuarie şi 10 februarie, următoarele şase urmând să fie difuzate de televiziunea Sat.1 în fiecare vineri seară.

Dacă în prima etapă live au concurat membrii echipelor de antrenori Xavier Naidoo şi The Boss Hoss, în următoarea etapă vor întra în competiţie membrii echipelor cântăreţilor Nena şi Rea Garvey. După primele două show-uri, din fiecare echipă - formată iniţial din şase cântăreţi -, câte doi concurenţi sunt trimişi automat în etapa următoare, în urma voturilor publicului, iar alţi doi concurenţi sunt aleşi de antrenorii lor. Astfel, vor rămâne în concurs doar 16 cântăreţi, care vor concura în al treilea show live (pentru echipele Boss Hoss şi Xavier Naidoo) sau în cel de-al patrulea (pentru echipele Nena şi Rea Garvey).

Românii Ramona Nerra şi Fănel Cornelius şi cântăreaţa de origine română Jeannette Dalia Curta au fost selectaţi iniţial în competiţia "The Voice of Germany/ Vocea Germaniei", difuzată în Germania pe Pro7 şi Sat.1. Dintre aceştia, doar Ramona Nerra a reuşit să ajungă în etapa show-urilor live.

Ramona Nerra are 32 de ani, a absolvit liceul în Craiova şi are studii în teatru şi film, absolvite în Bucureşti. În prezent, ea este cântăreaţă şi locuieşte în Dusseldorf. A fost convinsă să se înscrie în competiţia "Vocea Germaniei" de soţul ei. Se descrie ca fiind o fire deschisă, ambiţioasă şi încrezătoare. Pentru Ramona Nerra mai importanţi decât cariera sa muzicală sunt gemenii săi, în vârstă de 3 ani.

Într-un interviu acordat MEDIAFAX, Ramona Nerra, care locuieşte în Germania de aproape zece ani, a spus că "Vocea Germaniei" reprezintă pentru ea "o schimbare pozitivă", care i-a permis acesteia să fie mult mai cunoscută.

Ea a mai declarat în interviu că la începutul show-ului "Vocea Germaniei" s-a temut foarte mult, întrucât nu ştia care va fi reacţia spectatorilor germani, însă acum se bucură să descopere că nu numai Germania are emoţii împreună cu ea, când este pe scenă, ci şi România. "Este un concurs care apropie două ţări. Este extraordinar!", a declarat cântăreaţa pentru MEDIAFAX.

"Vocea Germaniei/ The Voice of Germany" este varianta germană a talent show-ului "The Voice".

În România, Pro TV a achiziţionat de la Talpa Distribution drepturile pentru "The Voice", cel mai nou şi mai apreciat format al momentului în materie de entertainment, creat de John de Mol, părintele "Big Brother". Primul sezon al emisiunii "Vocea României" a fost difuzat începând din toamna lui 2011 la Pro TV, câştigătorul competiţiei fiind desemnat Ştefan Stan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici