România are cel mai frumos magazin din lume. Vezi care este

Galeriile Sabion, din centrul comercial Cocor, au câştigat titlul de "cel mai frumos magazin lume", concurând cu Tiffany’s, Macy’s sau Apple Store, au anunţat reprezentanţii companiei care deţine galeriile.

2851 afișări
Imaginea articolului România are cel mai frumos magazin din lume. Vezi care este

România are cel mai frumos magazin din lume. Vezi care este

Magazinul a mai primit şi alte două trofee, pentru inovaţie în pardoseală şi pentru expunerea artistică, în cadrul celei de-a 40-a ediţii a Association for Retail Environments (ARE) Design Awards, scrie incont.ro.

În cadrul Association for Retail Environments (A.R.E.) Design Wards, Galeriile Sabion din Cocor au concurat lângă alţi 500 de jucători de pe piaţa internaţională de retail cum ar fi Tiffany's, Macy's sau Apple Store.

La ediţia din acest an, juriul a fost format din 8 membri, printre care se numără Mitch Abbott, The Rockport Company, Luiz Andrade, Sony, Jessie Bove, DDI magazine şi Anne Dinardo, VMSD magazine.

Deschis în octombrie 2010, Galeriile Sabion din Cocor ocupă o suprafaţă de 65 metri pătraţi la parterul magazinului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici