ROMÂNII AU TALENT, a patra semifinală: Invitaţi celebri în show-ul de vineri seară. Ce concurenţi luptă pentru un loc în finală

Cântăreaţa Inna şi trupa Mandinga se numără printre invitaţii speciali ai celei de-a patra semifinale live a show-ului "Românii au Talent", care va fi difuzată vineri la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX. Trupa Mandinga va lansa cu această ocazie un nou single, "Bling", un featuring cu Muneer, fost concurent în emisiunea "Românii au talent".

302 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT, a patra semifinală: Invitaţi celebri în show-ul de vineri seară. Ce concurenţi luptă pentru un loc în finală

ROMÂNII AU TALENT, a patra semifinală: Nume celebre în show-ul de vineri seară. Ce concurenţi luptă pentru un loc în finală

”Bling” este primul featuring Mandinga după mulţi ani şi marchează intrarea lui Muneer în familia Happiness Production.

În timp ce Elena cântă în engleză, Muneer intervine cu o strofă în indiană, tradusă prin cea mai emoţionantă declaraţie de dragoste.

”Este o piesă veselă, dar încărcată de emoţii. Nu tot ce este strălucitor este frumos. Bling oferă o poveste de dragoste în care ne lăsăm vrăjiţi de bijuterii şi alte lucruri sclipitoare, pentru ca în final să descoperim că dragostea înseamnă până la urmă altceva, ce nu poate avea preţ. Ne bucurăm să lansăm piesa Bling la cea mai populară emisiune TV din România şi sperăm ca acesta să fie un semn bun pentru naşterea unui hit Mandinga feat. Muneer”, spune solista formaţiei, Elena Ionescu. 

O altă premieră pentru show-ul de vineri seară este prezenţa pe scena de la “ROMÂNII AU TALENT” a Innei, artista fiind una dintre invitatele speciale ale serii. Valentin Luca revine şi el în platoul emisiunii cu un show gata să-i lase mască pe telespectatori.

In cea de-a patra semifinala difuzata vineri seara de ProTV vor urca pe scena magicienii Andrei Andronachi si Andrei Isfan, Angelo Simonica, Bogdan Olteanu, pictorul care face minuni cu sclipiciul lui,  Classic Beat Orchestra, Colectivul Fantezia, Mihai Stefan, tanarul imitator moldovean, Orban Barra si ale sale acrobatii cu bicicleta, Palamari Mircea, cel care a impresionat juriul cu miscarile sale de dans,  Switch Crew, Zburatorii, baietii care au sarit in preselectii peste masa juriului si trupa de dans The Haters.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici