ROMÂNII AU TALENT: Gabriela Artene, marele câştigător al PRIMEI SEMIFINALE - VIDEO

PRIMA SEMIFINALĂ LIVE A a show-ului "ROMÂNII AU TALENT" de la Pro TV s-a încheiat. Marele câştigător al acestei semifinale a fost Gabriela Artene, consultantul financiar care a uimit o ţară cu vocea ei. Al doilea finalist ales de public al fost mentalistul Vlad Grigorescu.

8542 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT: Gabriela Artene, marele câştigător al PRIMEI SEMIFINALE - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT: A început prima semifinală LIVE a show-ului de la Pro TV

Acordeonistul Rotari Ghenadie este cel de-al treilea finalist ales de cei trei juraţi.

Concurenţii care au evoluat în PRIMA SEMIFINALĂ:

VEZI AICI SPECTACOLUL OFERIT DE BUNICUŢA SEXY

  • Fraţii din trupa Maria

MOMENTUL MUZICAL AL TRUPEI "MARIA"

  • Dansatorul Ştefan Orheanu

  • Acordeonistul Rotari Ghenadie

  • Maestrul biliardului artistic Gabi Visoiu

DEMONSTRAŢIA DE TALENT A MAESTRULUI GABI VISOIU

  • Dansatorul Mihai Dobîrceanu

  • Mentalistul Vlad Grigorescu

VEZI AICI NUMĂRUL DE MAGIE AL LUI VLAD

  • Kiss Roland, ale cărui acrobaţii cu bicicleta îţi taie respiraţia cu fiecare mişcare

  • Gabriel Artene, Consultantul financiar care a uimit o ţară întreagă cu vocea ei

MOMENTUL ARTISTIC AL GABRIELEI ARTENE

Invitaţii speciali ai primei EDIŢII LIVE a show-ului de la Pro TV au fost Gigel Frone şi Tudorel Popa, doi dintre concurenţii care au făcut senzaţie în sezonul al doilea al emisiunii şi ceteraşul Vasilică Godja, cel care reuşeşte să facă minuni cu arcuşul său de fiecare dată.

La fel ca în sezoanele anterioare, regulile concursului sunt aceleaşi: dintre cei 12 concurenţi prezenţi în fiecare dintre cele cinci SEMIFINALE LIVE, doar trei vor ajunge în marea finală de pe 11 mai.

Cei care vor decide sunt atât publicul şi juriul. În urma voturilor telespectatorilor, se va face un top 4 al primilor clasaţi. Doi dintre ei vor merge direct în etapa următoare, iar juriul va alege încă un finalist dintre cei clasaţi pe locurile 3 şi 4. Aşadar, în mare finală, 15 concurenţi se vor lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro şi titlul de cel mai talentat român al ţării.

Premiul cel mare de 120.000 de euro este acordat de COSMOTE

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici