ROMÂNII AU TALENT - În ediţia a treia Pavel Bartoş intră pe scenă cu un şarpe de gât, iar juriul şi sala aplaudă în picioare un puşti de 15 ani

În cea de-a treia ediţie a show-lui "Românii au talent", difuzat de ProTV, Pavel Bartos le-a dat mari emoţii colegilor. A dat dovadă de mult curaj intrând pe scenă cu un şarpe încolăcit în jurul gâtului, animalul fiind adus de nişte fachiri care au participat la concurs.

665 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT - În ediţia a treia Pavel Bartoş intră pe scenă cu un şarpe de gât, iar juriul şi sala aplaudă în picioare un puşti de 15 ani

ROMÂNII AU TALENT - În ediţia a treia Pavel Bartoş intră pe scenă cu un şarpe de gât, iar juriul şi sala aplaudă în picioare un puşti de 15 ani

O altă surpriză a fost apariţia lui Valentin Luca, barmanul finalist din primul sezon, care a venit pentru a susţine doi băieţi super talentaţi, barmani şi ei, în care are mare încredere pentru că show-ul lor este de-a dreptul spectaculos.

Băieţii au reuşit să impresioneze juriul, ba chiar să fie declaraţi numărul favorit al unuia dintre juraţi.

Cu o muzică foarte bine aleasă şi cu un joc incredibil de încheieturi, cei doi barmani au reuşit în scurt timp să câştige aplauzele şi admiraţia publicului.

CUM AU DANSAT CU STICLELE ÎN MÂNĂ PE SCENĂ

“Sunteţi o surpriză plăcută”, le-a spus Andra celor de la trupa "Dadi Plus".

"Aţi fost atât de expresivi şi de atât de haioşi. Oricine poate dansa şi se poate simţi bine în ţara asta. Important este să ai talent, cum aveţi voi", a spus Mihai Petre.

VEZI CUM AU DANSAT CEI DE LA DADI PLUS

Ştefan Popescu a cântat pe rând la sticlă, la solniţă, la lingură şi la... "digifonf".

"Abia aştept să vă ascult din nou", i-a spus Andra.

ASCULTĂ CUM A CÂNTAT ŞTEFAN POPESCU LA DIGIFONF

Raul Sipos are 15 ani şi a venit la "Românii au talent" cu tatăl lui, care s-a săturat să-l audă cântând de dimineaţă până seara în baie.

Sala şi juriul l-au aplaudat în picioare. “Ai fost fantastic. Din momentul ăsta poţi să te relaxezi şi să ai încredere în tine”, i-a spus Mihai Petre.

ASCULTĂ AICI CUM A CÂNTAT RAUL SIPOS

Adrian are 27 de ani şi e şi e din Arad. A fost şi anul tercut la "Românii au talent", iar acum s-a prezentat din nou la preselecţii. Toată lumea a crezut că a venit singur, până când l-a scos din valiză pe Sorin, colegul lui, un puşti simpatic şi talentat.

VEZI AICI CÂT DE BINE DANSEAZĂ CEI DOI

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici