"Românii au talent" în varianta britanică: Un român este Neo din "Matrix" - VIDEO

Razy Gogonea, un român stabilit la Manchester, în vârstă de 28 de ani, a impresionat juriul emisiunii "Britanicii au talent" comportându-se precum personajul Neo interpretat de Keanu Reeves în filmul "Matrix".

308 afișări
Imaginea articolului "Românii au talent" în varianta britanică: Un român este Neo din "Matrix"  - VIDEO

"Românii au talent" în varianta britanică: Un român este Neo din "Matrix"

Potrivit www.dailymail.co.uk, Razy a fost susţinut în public de prietena lui şi a reuşit să uimească juriul celebrei emisiuni prin performanţa sa unică.

Unul dintre membrii juriului, Michael McIntyre, i-a spus românului că într-adevăr este Neo din "Matrix". "Nu am văzut niciodată oameni în stare să facă ce faci tu. A fost excelent", a spus McIntyre.

Şi Amanda Holden a fost impresionată de Razy Gogonea: "Mi s-a părut captivant, ai folosit toată scena, ceea ce e foarte bine".

"Eşti ca un joc video real, foarte foarte distractiv. Bravo", a fost reacţia lui David Hasselhoff.

Juriul format din Michael McIntyre, Amanda Holden şi David Hasselhoff a decis ca Razy Gogonea să meargă în următoarea etapă a emisiunii "Britanicii au talent" .

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici