ROMÂNII AU TALENT - SEZONUL 2: Cele mai bune momente din ediţia a şasea - VIDEO

Diversitate, uimire şi umor sunt cuvintele care caracterizează ediţia a şasea a show-ului. Printre momentele prezentate vineri pe scena de la "Românii au talent" au fost numere de contorsionism, pirotehnice, dans, acrobaţie, dar şi alte elemente total neaşteptate.

3734 afișări
Imaginea articolului ROMÂNII AU TALENT - SEZONUL 2: Cele mai bune momente din ediţia a şasea - VIDEO

ROMÂNII AU TALENT - SEZONUL 2: Cele mai bune momente din ediţia a şasea - VIDEO

Dacă este nevoie de ajutor, Smiley şi Pavel sunt mereu prezenţi. Cei doi au fost modele pentru doi tineri caricaturişti din Timişoara, care au vrut să demonstreze viteza cu care pot realiza aceste desene. Pe lângă caricaturile făcute pe scenă, aceştia au venit pregătiţi cu câte un cadou pentru membrii juriului: Andi, Andra şi Mihai.

Cele mai impresionante momente din această ediţie:

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici