Românii intră în noul an cu "L!Ve Revolution"

Piaţa Revoluţiei va fi şi la început de 2011 scena celui mai tare eveniment de Revelion - "L! Ve Revolution" -, care se va desfăşura începând cu ora 22.00 şi va fi difuzat integral de MTV România, în timp ce Pro TV şi Acasă TV vor avea intervenţii live de la show.

29 afișări
Imaginea articolului Românii intră în noul an cu "L!Ve Revolution"

Românii intră în noul an cu "L!Ve Revolution"

Aşa cum se întâmplă în fiecare an, Piaţa Revoluţiei va fi şi la început de 2011 scena celui mai tare eveniment de Revelion. DJ-ii ProFM George Vintilă şi Marius Onuc, dar şi Sara şi Nicolai, gazdele show-ului din acest an, au pregătit invitaţi speciali pentru românii aflaţi în Piaţa Revoluţiei, informează Pro TV.

Pe scena "L!ve Revolution" vor urca, începând cu ora 22.00, fetele de la Lollipop, Alexandra Stan, Anya, Antonia, Trupa Zero, Alex Velea, Delia Matache, Connect-R, Puya, Smiley, Voltaj şi Loredana.

Totodată, baletul "Dansez pentru tine", coordonat de Edi Stancu, va fi prezent pe scena din Piaţa Revoluţiei pentru a încinge atmosfera.

În plus, românii care aleg să-şi petreacă Revelionul în Piaţa Revoluţiei vor intra în 2011 sub o ploaie de artificii care va lumina, la propriu, cerul.

Întregul eveniment va fi difuzat integral de MTV România începând cu ora 22.00, iar Pro TV şi Acasă TV vor avea intervenţii live din Piaţa Revoluţiei. Internauţii vor putea şi ei să urmărească evenimentul pe mtv.ro, profm.ro, protv.ro, procinema.ro şi protvi.ro.

121 de români vor avea parte de un tratament aparte în ultima noapte din an. Tot ceea ce trebuie să facă pentru a obţine acest cadou este să se înscrie pe www.protv.ro/liverevolution. În perioada 21 - 27 decembrie, telespectatorii trebuie să trimită o fotografie prin care să demonstreze cât de bine ştiu să se distreze, iar în urma voturilor primii 11 clasaţi vor primi câte 11 invitaţii VIP şi vor avea şansa să-şi petreacă Revelionul "L!vie Revolution" într-un cort special amenajat pentru ei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici