Românul Matrix vine la "Happy Hour"

Razy Gogonea, românul care i-a impresionat pe britanici cu mişcările sale de tipul "Matrix" şi care a ocupat locul al patrulea în finala concursului "Britain's Got Talent", va fi invitatul lui Cătălin Măruţă, joi, la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV.

232 afișări
Imaginea articolului Românul Matrix vine la "Happy Hour"

Românul Matrix vine la "Happy Hour"

Razy vine pe Happylica pentru a le povesti telespectatorilor Pro TV cum a început povestea lui şi cum a ajuns să fie atât de cunoscut. Românul va prezenta la "Happy Hour" două dintre dansurile cu care a cucerit publicul din Marea Britanie.

Alături de el, în platoul emisiunii se vor afla şi câţiva dintre finaliştii de la "Românii au talent", varianta românească a formatului "Got Talent" difuzat de Pro TV: Narcis Ianău, Cosmin Agache, Robo şi marele câştigător, Adrian Ţuţu. Aceştia vor vorbi la rândul lor despre experienţa unui show de acest gen şi cum îţi poate el schimba viaţa.

Razy Gogonea a crescut în Bucureşti, dar la vârsta de 19 ani a ales să plece din ţară în încercarea de a deveni un dansator celebru. Şi-a încercat norocul şi la câteva show-uri din România, dar, spune el, nimeni nu i-a remarcat atunci talentul. Visul lui este să ajungă să joace şi să danseze în filme. Cum i s-a schimbat viaţa după participarea la "Britain's Got Talent" şi care sunt planurile lui sunt câteva dintre întrebările la care Razy va răspunde joi, începând cu ora 17.45, la "Happy Hour".

Finala concursului "Britain's Got Talent", desfăşurată în 4 iunie şi difuzată pe postul ITV1, a fost câştigată de cântăreţul Jai McDowall, în timp ce dansatorul român Razy Gogonea s-a situat pe locul al patrulea în clasamentul final.

Jai McDowall a atras 29,1% din voturile telespectatorilor show-ului "Britain's Got Talent", câştigând cel de-al cincilea sezon al concursului"Britain's Got Talent", în finala căruia s-au calificat 10 concurenţi, printre care şi românul Razy Gogonea. Acesta din urmă şi-a atras aprecierea publicului, dar şi a juriului emisiunii, prin mai multe numere de dans ale căror coregrafii au fost inspirate din filmele din seria "Matrix".

Românul Razy Gogonea s-a situat pe locul al patrulea în finala "Britain's Got Talent", cu 8,4% din voturi. Razy Gogonea, care locuieşte în Manchester împreună cu logodnica lui, a fost ovaţionat în picioare de spectatorii prezenţi, care au apreciat coregrafia originală a numărului său de dans, ce a părut la un moment dat că sfidează legile gravitaţiei.

"Britain's Got Talent" este o populară emisiune de televiziune difuzată de postul ITV din Marea Britanie. Câştigătorul fiecărei ediţii este recompensat cu un cec în valoare de 100.000 de lire sterline şi are posibilitatea de a evolua în faţa familiei regale a Marii Britanii, în cadrul galei anuale Royal Variety Performance organizată la Londra în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici