Românul Matrix, pe locul patru în finala concursului "Britanicii au talent"

Finala concursului "Britain's Got Talent", desfăşurată sâmbătă seară şi difuzată pe postul ITV1, a fost câştigată de cântăreţul Jai McDowall, în timp ce dansatorul român Razy Gogonea s-a situat pe locul al patrulea în clasamentul final, potrivit site-ului televiziunii britanice.

1246 afișări
Imaginea articolului Românul Matrix, pe locul patru în finala concursului "Britanicii au talent"

Românul Matrix, pe locul patru în finala concursului "Britanicii au talent"

Jai McDowall a atras 29,1% din voturile telespectatorilor show-ului "Britain's Got Talent", câştigând cel de-al cincilea sezon al concursului"Britain's Got Talent", în finala căruia s-au calificat 10 concurenţi, printre care şi românul Razy Gogonea. Acesta din urmă şi-a atras aprecierea publicului, dar şi a juriului emisiunii, prin mai multe numere de dans ale căror coregrafii au fost inspirate din filmele din seria "Matrix".

Pe locul al doilea în clasamentul final s-a situat cântăreţul în vârstă de 12 ani Ronan Parke, care a atras 26,7% din voturile telespectatorilor, iar pe locul al treilea s-a clasat grupul de băieţi interpreţi New Bounce (8,9% din voturi).

Românul Razy Gogonea, în vârstă de 28 de ani, s-a situat pe locul al patrulea în finala "Britain's Got Talent", cu 8,4% din voturi. Razy Gogonea, care locuieşte în Manchester împreună cu logodnica lui, a fost ovaţionat în picioare de spectatorii prezenţi, care au apreciat coregrafia originală a numărului său de dans, ce a părut la un moment dat că sfidează legile gravitaţiei. În numărul din finala de sâmbătă, Razy Gogonea a adăugat dansului său, în comparaţie cu semifinala de vineri, câteva elemente pirotehnice.

Potrivit dailymail.co.uk, deşi ceilalţi membri ai juriului au apreciat prestaţia dansatorului român, Simon Cowell, probabil cel mai renumit producător de televiziune din lume, i-a reproşat lui Razy Gogonea la finalul prestaţiei sale: "Am spus că voiam să văd ceva diferit, însă nu am văzut aşa ceva. Iar finalul a fost o adevărată nebunie. Te-ai transformat dintr-un dansator într-un artist de circ. Iar la final, nu ai putut să aprinzi focul".

În finala competiţiei "Britain's Got Talent" au mai concurat: cântăreţul în vârstă de 19 ani Michael Collings (locul al cincilea în clasamentul final), pianistul Paul Gbegbaje (locul 6), dansatorul Steven Hall (locul 7), balerinul James Hobley (locul 8), artistul Les Gibson (locul 9) şi organistul Jean Martyn (locul 10).

"Britain's Got Talent" este o populară emisiune de televiziune difuzată de postul ITV din Marea Britanie. Câştigătorul fiecărei ediţii este recompensat cu un cec în valoare de 100.000 de lire sterline şi are posibilitatea de a evolua în faţa familiei regale a Marii Britanii, în cadrul galei anuale Royal Variety Performance organizată la Londra în preajma sărbătorilor de Crăciun.

Clasamentul finaliştilor:

LOCUL 10 JEAN MARTYN

LOCUL 9 LES GIBSON

LOCUL 8 JAMES HOBLEY

LOCUL 7 STEVEN HALL

LOCUL 6 PAU GBEGBAJE

LOCUL 5 MICHAEL COLLINGS

LOCUL 4 RAZY GOGONEA

LOCUL 3 NEW BOUNCE

LOCUL 2 RONAN PARKE

LOCUL 1 JAI MCDOWELL

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici