Rosé-ul lansat de Angelina Jolie şi Brad Pitt, printre cele mai bune vinuri ale anului 2013

Chateau Miraval Rosé, un vin lansat de actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, a fost inclus pe lista celor mai bune sortimente de vinuri ale anului 2013 şi s-a impus la categoria "cel mai bun rosé din lume".

299 afișări
Imaginea articolului Rosé-ul lansat de Angelina Jolie şi Brad Pitt, printre cele mai bune vinuri ale anului 2013

Angelina Jolie şi Brad Pitt (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest sortiment, lansat în 2012, a fost inclus pe lista celor mai bune 84 de vinuri ale anului întocmită de revista Wine Spectator, informează contactmusic.com.

Atunci când vinul preparat pe domeniul viticol Chateau Miraval al celebrilor actori americani a ajuns pe piaţă, în primăvara acestui an, toate cele 6.000 de sticle puse în vânzare au fost vândute în mai puţin de cinci ore.

Chateau Miraval Rosé este primul sortiment lansat pe piaţă în urma unui parteneriat încheiat de vedetele hollywoodiene şi familia Perrin, un nume de marcă în domeniul viticulturii din sudul Franţei.

La începutul lunii noiembrie, Angelina Jolie şi Brad Pitt au scos la vânzare în interes caritabil o parte din vinul pe care îl produc la castelul lor din Franţa, de pe domeniul Miraval, iar suma obţinută - peste 10.000 de euro - a fost donată unei asociaţii din Republica Democrată Congo.

Angelina Jolie şi Brad Pitt îşi adaugă astfel numele pe o lungă listă de celebrităţi care au investit în industria vinurilor, fie pentru a-şi promova propria imagine, fie din interese financiare sau din pasiune pentru viticultură.

Cei doi actori americani au achiziţionat proprietatea Miraval în anul 2008, cu aproximativ 40 de milioane de dolari. Castelul Miraval, datând din secolul al XVII-lea, folosit ca reşedinţă de vară de cuplul de actori hollywoodieni, este înconjurat de un domeniu de 500 de hectare, din care aproximativ 50 de hectare sunt cultivate cu viţă-de-vie.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au interpretat un cuplu de asasini profesionişti în "Domnul şi doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith" în anul 2005. Atracţia dintre cele două staruri s-a transpus în scurt timp şi în viaţa reală. Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de opt ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.

Anul trecut, în luna aprilie, celebrii actori Angelina Jolie şi Brad Pitt au confirmat că s-au logodit şi că urmează să se căsătorească, spre încântarea numeroşilor fani ai celor doi artişti americani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici