Rulotele, tot mai populare pentru români

Dacă pentru majoritatea concediul înseamnă odihnă şi cazare la hotel, pentru ei fiecare concediu este o aventură, o poveste pe care o scriu la lumina focului de tabără, în zone pline de verdeaţă. Sunt câteva sute de români care au renunţat la agenţiile de turism, la recepţioneri, la itinerarii stabilite la minut, informează Gândul.

11 afișări
Imaginea articolului Rulotele, tot mai populare pentru români

Rulotele, tot mai populare pentru români (Imagine: Gândul)

Şi-au cumpărat o rulotă şi au devenit propriii lor ghizi turistici, fără să depindă de programul nimănui, planificându-şi concediul doar în funcţie de ce vor să viziteze.

Citeşte mai multe despre cei care doresc să îşi petreacă vacanţa în rulotă pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici