Russell Crowe este dependent de cumpărături

Actorul neozeelandez Russell Crowe a declarat că cea mai mare pasiunea a sa sunt cumpărăturile, mersul prin magazine fiind pentru el o formă de relaxare, informează accesshollywood.com.

3 afișări
Imaginea articolului Russell Crowe este dependent de cumpărături

Russell Crowe este dependent de cumpărături

Actorul, câştigător al unui premiu Oscar pentru rolul din "Gladiatorul" (2000), s-a autoproclamat "un ninja al cumpărăturilor".

Starul, care tocmai şi-a lansat filmul "American Gangster", în care joacă alături de Denzel Washington, a declarat pentru Men’s Journal: "Îmi place să merg la cumpărături. Am centura neagră la cumpărături. Soţia mea (Danielle Spencer n.r.) apreciază foarte mult acest lucru. Orice ai nevoie, spune şi îţi voi aduce".

Actorul în vârstă de 43 de ani a declarat că este capabil să prezică ce lucruri va cumpăra soţia sa.

"Pot să ghicesc primele nouă lucruri pe care soţia mea ar dori să le încerce", a spus Crowe, adăugând că această ocupaţie este pentru el o metodă de relaxare.

"Sunt dependent de cumpărături. Dar nu mă deranjează. Fac cumpărături cu un mare zâmbet pe faţă", a spus acesta.

Calităţile sale de cumpărător nu se limitează doar la magazine de lux. Actorul este capabil să îşi utilizeze calităţile şi în ceea ce priveşte cumpărăturile mai puţin luxoase. "Pot să fac turul unui supermarket în şase minute şi să cumpăr de toate", a concluzionat Crowe.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici