Ryan Gosling şi Eva Mendes, fotografiaţi în timp ce se sărutau într-o maşină

Actorii Ryan Gosling şi Eva Mendes au fost surprinşi de paparazzi americani, luni, în timp ce se sărutau pasional într-un automobil parcat pe o stradă din Hollywood.

1228 afișări
Imaginea articolului Ryan Gosling şi Eva Mendes, fotografiaţi în timp ce se sărutau într-o maşină

Eva Mendes (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ryan Gosling, care poate fi văzut în această toamnă pe marile ecrane în thrillerul "Drive", în care interpretează rolul unui cascador profesionist, are parte de o viaţă privată la fel de trepidantă.

Starul american în vârstă de 30 de ani şi în mare vogă la Hollywood în ultimii doi ani a fost fotografiat în timp ce se săruta cu actriţa Eva Mendes, luni, cu ocazia unei plimbări prin Hollywood, informează dailymail.co.uk.

Cuplul a fost fotografiat sărutându-se în automobilul actorului. VEZI AICI FOTOGRAFII CU CEI DOI

Ryan Gosling şi Eva Mendes, în vârstă de 37 de ani, nu au mai fost văzuţi împreună de câteva săptămâni. Cei doi actori au fost fotografiaţi împreună pentru prima dată în septembrie, când alţi paparazzi i-au surprins în timp ce sărutau şi se plimbau ţinându-se de mână în parcul de distracţii Disneyland.

Însă, într-un interviu recent, Gosling a spus că este foarte sceptic în privinţa relaţiilor dintre două vedete.

"Showbiz-ul este tipul cel rău. Când ambii parteneri lucrează în showbiz, atunci ai de-a face cu prea mult showbiz. El ia toată lumina, nimic nu mai poate să crească în preajma lui", a spus Ryan Gosling pentru The Times.

Starul american a spus, totodată, că este devotat filmului ca şi cum ar fi devotat unei soţii.

"Îi ofer la fel de multe lucruri ca şi în cazul unei căsnicii. Mi-ar plăcea să fac copii, dar nu am, aşadar fac filme. Atunci când va apărea cineva în viaţa mea, cred că voi putea să fac ambele lucruri. Voi face filme până să fac bebeluşi. Nu ştiu când se va petrece acest lucru", a adăugat Gosling.

Ryan Gosling filmează în această perioadă pentru drama "Gangster Squad", în care interpretează rolul poliţistului Jerry Wooters. Filmul, care îi mai are în distribuţie pe Emma Stone şi Sean Penn, prezintă lupta poliţiştilor din Los Angeles cu mafia de pe coasta de est americană, în anii '40 şi '50.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici