Ryan Reynolds, desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă

Actorul canadian Ryan Reynolds, starul din comedia "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", a fost desemnat, miercuri, cel mai sexy bărbat în viaţă de către editorii revistei People.

135 afișări
Imaginea articolului Ryan Reynolds, desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă

Ryan Reynolds, desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Revista People acordă acest titlu în fiecare an, în luna noiembrie. Primul câştigător a fost actorul australian Mel Gibson, în anul 1985.

În 2009, titlul de cel mai sexy bărbat în viaţă i-a revenit actorului american Johnny Depp. Johnny Depp a mai primit acest titlu în 2003.

Printre câştigătorii acestui titlu în anii precedenţi se numără Matt Damon (2007), Matthew McConaughey (2005), Jude Law (2004), Ben Affleck (2002) şi Brad Pitt (2000 şi 1995).

"Trebuie doar să laşi lucrurile să meargă de la sine", a declarat Ryan Reynolds. "Acest premiu le va permite membrilor familiei mele să mă tachineze pentru tot restul vieţii", a glumit actorul.

Ryan Reynolds, în vârstă de 34 de ani, este căsătorit cu actriţa Scarlett Johansson din anul 2008.

Ryan Reynolds, starul din comedia romantică "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", în care a jucat alături de Sandra Bullock, este un actor canadian de film şi televiziune care a devenit cunoscut pentru rolul din serialul TV "Two Guys and a Girl". Înainte de căsătoria cu Scarlett Johansson, el a fost iubitul cântăreţei canadiene Alanis Morissette.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici