S-a căsătorit cu iubita sa virtuală - VIDEO

Un bărbat din Japonia s-a căsătorit cu un personaj dintr-un joc video produs de Nintendo, oficierea ineditei ceremonii având loc la Institutul de Tehnologie din Tokyo, în prezenţa unui preot, informează CNet News.

47 afișări
Imaginea articolului S-a căsătorit cu iubita sa virtuală - VIDEO

S-a căsătorit cu iubita sa virtuală - VIDEO

Japonezul, pe nume Sal, pare a fi o personalitate cu nevoi bizare, pe care a încercat să le satisfacă căsătorindu-se cu personajul său feminin din jocurile video.

Bărbatul s-a căsătorit cu Nene Anegasaki, personaj din jocul Love Plus, produs de Nintendo DS, evenimentul fiind difuzat pe un site de video sharing din Japonia.

Ceremonia s-a desfăşurat la Tokyo Institute of Technology, în prezenţa miresei virtuale, a mirelui factual şi a unei audienţe live, fiind oficiată de un preot.

Nu se cunoaşte încă locul în care cei doi miri îşi vor petrece luna de miere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici