S-a lansat Bule.ro, comunitatea de fun

Din 1 aprilie, cu bule.ro poţi să-ţi faci prietenii să zâmbească şi mai mult. Bule.ro devine comunitatea de fun pe care userii sunt invitaţi să posteze atât fotografii haioase, inedite, şocante, meme-uri cât şi gif-uri animate.

224 afișări
Imaginea articolului S-a lansat Bule.ro, comunitatea de fun

S-a lansat Bule.ro, comunitatea de fun

De astăzi, bule.ro vine în întâmpinarea userilor şi le oferă posibilitatea să îşi creeze meme-uri haioase pe care le pot share-ui fie pe bule.ro fie pe reţelele sociale.

Userii sunt aşteptaţi şi pe pagina de Facebook a comunităţii de fun bule.ro unde vor putea să publice tot ceea li se pare funny şi îi face să zâmbească pe ei şi pe prietenii lor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici