S-a stabilit cauza MORŢII vedetei de la Bollywood, Sridevi Kapoor. Ce spun oficialii care au făcut acheta

Cauza decesului starului bollywoodian Sridevi Kapoor, sâmbătă, în Dubai, a fost "înecarea accidentală, în urma pierderii cunoştinţei", a anunţat poliţia din oraşul arab, care a şi închis cazul, informează bbc.com.

2880 afișări
Imaginea articolului S-a stabilit cauza MORŢII vedetei de la Bollywood, Sridevi Kapoor. Ce spun oficialii care au făcut acheta

S-a stabilit cauza MORŢII vedetei de la Bollywood, Sridevi Kapoor. Ce spun oficialii care au făcut acheta

Vedeta, considerată una dintre cele mai mari actriţe indiene ale momentului, a murit sâmbătă, în timp ce se afla în Dubai, la o nuntă. Artista avea 54 de ani.

Trupul neînsufleţit al acesteia urmează să fie îmbălsămat şi transportat în India natală, pentru înmormântare.

Actriţa a fost găsită decedată sâmbătă seară, în hotelul în care se cazase. Poliţia din Dubai a amânat, în vederea efectuării unei anchete, repatrierea trupului neînsufleţit al actriţei.

"Decesul actriţei indiene Sridevi a fost provocat de înec, în cada din apartamentul său de la hotel, în urma pierderii cunoştinţei", a anunţat pe platforma online Twitter poliţia din Dubai, făcând astfel publice rezultatele autopsiei. Iniţial, presa a scris că moartea sa a fost provocată de un infarct.

În presa indiană, decesul lui Sridevi ocupa, luni, pagini ample. Funeraliile acesteia ar putea debuta marţi.

Fanii s-au adunat în număr foarte mare în faţa locuinţei acesteia din Andheri, cartier emblematic al industriei bollywoodiene, din Mumbai. De asemenea, fani ai actriţei au mers la casa actorului Anil Kapoor, cumnat al acesteia, pentru a-şi prezenta condoleanţele.

Vedete ale cinematografiei indiene, precum Aamir Khan şi Ranveer Singh, dar şi politicieni şi-au exprimat regretul faţă de moartea sa.

Născută Shree Amma Yanger Ayappan, în Tamil Nadu, Sridevi a debutat ca actriţă la sfârşitul anilor 1960, la vârsta de patru ani.

În 1979, a cucerit Bollywood-ul, devenind apoi unul dintre marile nume ale cinematografiei indiene.

A jucat în aproximativ 300 de filme, printre care se numără "Chandni", "Mr India", "Mawali" "Tohfa".

După căsătoria cu producătorul Boney Kapoor, Sridevi a dispărut de pe marele ecran, timp de 15 ani, dar a revenit în 2012, în comedia "English Vinglish". Cel mai recent film al său, lansat anul trecut, este "Mom".

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici