Salma Hayek se mărită (galerie foto şi video)

Salma Hayek, diva latino nominalizată la premiile Oscar pentru rolul din "Frida", se va căsători, în primăvara lui 2009, în cadrul unei ceremonii fastuoase care va avea loc în Franţa, cu iubitul său, omul de afaceri francez Francois-Henri Pinault, informează femalefirst.co.uk.

52 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek se mărită (galerie foto şi video)

Salma Hayek şi Francois-Henri Pinault (Imagine: Mediafax Foto / AFP)

Potrivit sursei citate, Salma Hayek, care are cu Pinault o fetiţă, Valentina Paloma, în vârstă de nouă luni, plănuieşte să cheltuiască pe nuntă suma de 3,5 milioane de dolari.

O sursă a declarat pentru revista National Enquirer: "Francois a avut nevoie de peste un an pentru a o convinge pe Salma să se căsătorească cu el şi nu vrea să facă niciun compromis financiar. Francois i-a dat, practic, cheia seifului şi i-a spus să facă ce doreşte în legătură cu organizarea nunţii".

Astfel, Salma i-ar fi comandat o rochie de mireasă în valoare de 500.000 de dolari designerului Nicolas Ghesquiere, care a creat şi rochia de mireasă a lui Nicole Kidman.

Valentina va purta o rochie cusută manual în valoare de 50.000 de dolari.

Cuplul vrea să pună la dispoziţia celor aproximativ 400 de invitaţi avioane particulare pentru a-i transporta la un castel de lângă St. Tropez, pentru cinci zile de petrecere.

Aceeaşi sursă a adăugat că bugetul pentru flori se situează în jurul sumei de un milion de dolari şi că din meniu nu vor lipsi caviarul Beluga, homarul proaspăt şi friptura Kobe din Japonia, vinuri şi şampanie din Franţa şi Italia. Bugetul pentru meniu se situează, de asemenea, în jurul sumei de un milion de dolari. Tortul de nuntă va costa aproximativ 100.000 de dolari.

GALERIE FOTO

Salma Hayek, una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood, şi Francois-Henri Pinault, preşedintele executiv al holdingului PPR - specializat în mărci de lux, precum Gucci - au o relaţie din 2006.

Francois-Henri Pinault mai are doi copii dintr-o relaţie anterioară.

Câştigătoare a unui premiu Oscar pentru partitura din "Frida" (2002), Salma Hayek a mai jucat în filme precum "Întreabă praful", "Desperado", "Dogma" şi "Graba strică treaba".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici