Salma Hayek va fi soţia lui Adam Sandler

Actriţa mexicană Salma Hayek s-a alăturat distribuţiei unei noi comedii, în care va interpreta rolul soţiei personajului jucat de celebrul actor american Adam Sandler.

90 afișări
Imaginea articolului Salma Hayek va fi soţia lui Adam Sandler

Salma Hayek va fi soţia lui Adam Sandler

Filmul în care vor juca Salma Hayek şi Adam Sandler va prezenta povestea unor foşti colegi de liceu care se reîntâlnesc după 30 de ani şi petrec împreună un sfârşit de săptămână, potrivit variety.com. În film vor mai juca actorii Chris Rock, Kevin James, Rob Schneider şi David Spade.

Salma Hayek, în vârstă de 42 de ani, a fost nominalizată la premiile Oscar în 2003, pentru interpretarea pictoriţei Frida Kahlo, în "Frida". Ea este şi o producătoare de succes, realizând serialul de televiziune "Ugly Betty".

Adam Sandler, în vârstă de 42 de ani, este un actor de comedie foarte îndrăgit de public în Statele Unite. El a jucat în 21 de filme din 1992 până în prezent, însă puţine dintre acestea au primit aprecieri pozitive din partea criticilor de specialitate. Printre producţiile în care a jucat se numără "Un tătic grozav", "Al naibii tratament!", "Ameţit de dragoste", "Vă declar soţ şi... soţie?" şi "Nu te pune cu Zohan".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici