Sandra Bullock revine în viaţa publică la gala MTV Movie Awards

Actriţa americană Sandra Bullock, care a fost extrem de discretă în ultimele luni, după ce infidelităţile soţului ei Jesse James au ajuns pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă, ar putea reveni în viaţa publică la gala MTV Movie Awards 2010, informează accesshollywood.com.

19 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock revine în viaţa publică la gala MTV Movie Awards

Sandra Bullock revine în viaţa publică la gala MTV Movie Awards - presă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sandra Bullock, laureată a premiului Oscar în 2010 pentru rolul din drama "The Blind Side", concurează la două categorii principale MTV Movie Awards, E! Online susţine că actriţa americană urmează să participe la această gală.

Aceeaşi sursă susţine că Sandra Bullock "se pregăteşte să îşi facă revenirea pe covorul roşu" şi că stilistul artistei americane a selecţionat deja rochiile din care Bullock va trebui să o aleagă pe aceea pe care care o va purta la gala MTV Movie Awards, dacă decide să participe la acest eveniment.

Sandra Bullock concurează la categoria Cea mai bună interpretare feminină graţie rolului din "The Blinde Side", concurând alături de Kristen Stewart - "Saga Amurg: Lună nouă", Zoe Saldana - "Avatar", Amanda Seyfried - "Dear John" şi Emma Watson - "Harry Potter şi Prinţul Semipur".

Sandra Bullock concurează şi la categoria Cea mai bună interpretare dintr-un film de comedie, alături de Zach Galifianakis şi Bradley Cooper - "Marea mahmureală/ The Hangover", Ben Stiller - "O noapte la muzeu 2" şi de colegul ei din "Vrei să te însori cu mine?/ The Proposal", actorul Ryan Reynolds.

Sandra Bullock a avut parte, în public, în acest an, atât de momente frumoase, cât şi de altele negre - câştigând, în ianuarie, primul Oscar din carieră (pentru rolul unei femei care adoptă un copil de culoare, în filmul "The Blind Side") şi fiind nevoită să suporte apoi scandalul intens mediatizat al infidelităţilor soţului său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici