Sandra Bullock a adoptat un copil şi a depus actele de divorţ

Actriţa americană Sandra Bullock a adoptat un copil de culoare şi a depus actele de divorţ, în urma infidelităţilor soţului ei, vedeta de televiziune Jesse James, informează people.com.

225 afișări
Imaginea articolului Sandra Bullock a adoptat un copil şi a depus actele de divorţ

Sandra Bullock a adoptat un copil şi a depus actele de divorţ (Imagine: www.people.com)

Sandra Bullock a avut parte, în public, în acest an, atât de momente frumoase, cât şi de altele negre - câştigând, în ianuarie, primul Oscar din carieră (pentru rolul unei femei care adoptă un copil de culoare, în filmul "The Blind Side") şi fiind nevoită să suporte apoi scandalul intens mediatizat al infidelităţilor soţului său.

În viaţa privată, însă, actriţa americană a avut parte de o mare bucurie, pe care a păstrat-o doar pentru ea. Numele "secretului" este Louis, are trei luni şi jumătate, el fiind copilul adoptat al Sandrei Bullock.

În noul număr al revistei People, Sandra Bullock a mărturisit că este mama micuţului Louis Bardo Bullock, în vârstă de 3 luni şi jumătate, născut în New Orleans.

Sandra Bullock şi soţul ei, Jesse James, au decis să adopte un copil în urmă cu patru ani şi l-au adus pe Louis în reşedinţa cuplului încă din ianuarie, însă au hotărât să păstreze această informaţie doar pentru ei, urmând să o anunţe, public, după gala premiilor Oscar. Membrii familiei, prietenii apropiaţi şi cei trei copii ai lui Jesse James - Sunny, Jesse Jr. şi Chandler - au avut un rol esenţial în păstrarea acestui secret.

Sandra Bullock şi soţul ei

Însă la 10 zile după gala premiilor Oscar, care a avut loc la Los Angeles, pe 7 martie, Sandra Bullock şi Jesse James s-au despărţit, în urma informaţiilor apărute în presa americană referitoare la infidelităţile lui James. Sandra Bullock a declarat că va finaliza procedura de adopţie a micuţului Louis în calitate de părinte unic.

Noul număr al revistei People, care conţine interviul în versiune completă acordat de Sandra Bullock, apare vineri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici