Şapte milioane de euro la tragerea Loto 6/49 de duminică

Loteria Română pune în joc, duminică, la Tragerea Specială Loto 6/49 a Floriilor, un premiu de aproximativ şapte milioane de euro.

11 afișări
Imaginea articolului Şapte milioane de euro la tragerea Loto 6/49 de duminică

Şapte milioane de euro la tragerea Loto 6/49 de duminică

La categoria I se înregistrează un report de peste 28,5 milioane de lei, iar pentru Tragerea Speciala Loto 6/49 a Floriilor fondul de câştiguri va fi suplimentat cu 100.000 de lei, potrivit Loteriei Române.

Ultima dată premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a câştigat în data de 14 decembrie 2008 şi a fost în valoare de aproximativ 290.000 de euro.

Cel mai mare premiu din istoria acestui joc s-a câştigat în data de 27 ianuarie 2008 şi a fost în valoare de 12,45 milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici