Sarah Jessica Parker crede în viaţa extraterestră

Actriţa americană Sarah Jessica Parker crede că viaţa există şi în alte zone din Univers, iar oamenii urmează să descopere acest lucru în viitorul apropiat.

173 afișări
Imaginea articolului Sarah Jessica Parker crede în viaţa extraterestră

Sarah Jessica Parker (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Vedeta, în vârstă de 48 de ani, care asigură vocea personajului Kira Supernova, soţia unui extraterestru care invadează Terra în filmul "Evadare de pe planeta Pământ/ Escape From Planet Earth" (2013), crede că descrierile extratereştrilor făcute de producţiile de cinema şi televiziune nu sunt foarte exacte, însă, cu toate acestea, este convinsă că există viaţă şi pe alte planete, informează contactmusic.com.

Întrebată dacă crede în existenţa extratereştrilor, actriţa a spus: "Nu. Ei bine, nu cred că suntem singuri în Univers. Însă nu cred că extratereştrii sunt aşa cum i-am văzut noi până acum pe marile şi micile ecrane".

"Am descoperit că există apă şi pe alte planete, iar acest fapt reprezintă o descoperire uriaşă şi importantă în universul ştiinţelor, nu-i aşa? Asta sugerează că cineva sau ceva ar fi putut să beneficieze de existenţa acelei ape", a adăugat ea.

"Însă poartă ei costume ciudate, sunt ei isteţi şi îşi spun lucruri dure unii altora şi au acei ochi mari şi blânzi? Ei bine, am dubii mari în legătură cu asta. Însă îmi plac poveştile care sunt spuse despre ei, aici, pe Terra", a spus actriţa americană.

Personajul interpretat de actriţă în filmul "Escape From Planet Earth" renunţă la carieră pentru a-şi creşte copiii, iar Sarah Jessica Parker, care are trei copii - un băiat, James, şi fiicele gemene Marion şi Tabitha - cu soţul ei, actorul Matthew Broderick, consideră că povestea Kirei va fi pe gustul multor femei care se confruntă cu acelaşi "conflict" în vieţile lor.

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 48 de ani, a devenit celebră jucând în serialul de televiziune "Totul despre sex" (1998 - 2004), dar şi în continuările pentru marele ecran ale acestei producţii.

Ulterior, ea a apărut într-o serie de comedii, precum "Cum să dai afară din casă un burlac de 30 de ani", "Familia Stone", "Ce-o fi cu soţii Morgan?", "De anul nou", "Oare cum o reuşi". Pentru rolul din serialul "Totul despre sex" a câştigat două premii Emmy şi patru Globuri de Aur, în schimb, pentru rolul din al doilea lungmetraj inspirat de această serie a câştigat, alături de colegele de distribuţie, un premiu Zmeura de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici