Sarah Jessica Parker şi soţul ei dezmint că ar avea probleme în căsnicie

Matthew Broderick şi Sarah Jessica Parker au fost văzuţi la un restaurant din New York, afişând imaginea unei familii fericite, la doar o săptămână de la apariţia în presă a unor informaţii potrivit cărora actorul ar fi avut o aventură cu o femeie mai tânără decât soţia sa, potrivit dailymail.co.uk.

15 afișări
Imaginea articolului Sarah Jessica Parker şi soţul ei dezmint că ar avea probleme în căsnicie

Sarah Jessica Parker şi soţul ei dezmint că ar avea probleme în căsnicie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi nu sunt văzuţi împreună foarte des, însă, marţi seară, au fost fotografiaţi ieşind dintr-un restaurant din New York. Broderick o ţinea în braţe pe Sarah şi amândoi zâmbeau fotografilor, afişând imaginea unei familii fericite.

Aceasta este prima apariţie în public a celor doi de la apariţia în presa americană a unor informaţii potrivit cărora actorul ar fi avut o aventură, care a durat trei luni, cu o femeie în vârstă de 25 de ani, în perioada în care Sarah Jessica Parker filma pentru lungmetrajul "Totul despre sex".

Potrivit unor surse din anturajul cuplului, cei doi "duc vieţi separate de ceva timp" şi "nu se mai iubesc de mult, însă rămân căsătoriţi de dragul copilului".

"Sarah şi Matthew nu se mai înţeleg de ani de zile. Acum au hotărât să facă lucrurile să meargă în căsnicia lor - mai ales de dragul copilului lor, James", potrivit sursei.

"Nu au avut niciodată o căsnicie normală, însă amândoi sunt mulţumiţi de această situaţie. Normal că se ceartă, ca şi alte cupluri, dar se iubesc şi îşi iubesc şi copilul. Nu le place să iasă în evidenţă şi urăsc aceste bârfe ridicole", a declarat o altă sursă apropiată cuplului Parker-Broderick.

Sarah Jessica Parker, care are un fiu în vârstă de cinci ani, James Wilkie, cu Broderick, a recunoscut că are, din când în când, probleme în căsnicie.

"Sunt foarte norocoasă că el este tatăl fiului meu, dar acest lucru nu înseamnă că ne înţelegem mereu. Am avut câteva certuri legate de infidelitate. Sunt fericită că suntem împreună, dar sunt sigură că el îşi doreşte, de multe ori, să nu fie cu mine", a declarat cea care a interpretat rolul lui Carrie Bradshaw în "Totul despre sex".

Broderick, în vârstă de 46 de ani, a devenit celebru graţie rolului interpretat în pelicula "O zi din viaţa unui ştrengar" (1986), iar în ultima vreme a preferat să joace pe Broadway, în piese precum "How to succeed in business without really trying" şi "The Producers".

Sarah Jessica Parker, în vârstă de 43 de ani, a mai avut relaţii cu Robert Downey Jr şi John Kennedy Jr. În mai 1997, ea s-a căsătorit cu Broderick, după o relaţie de cinci ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici