Sarah Palin ar putea fi vedetă de televiziune dacă renunţă la politică

Sarah Palin, candidată la vicepreşedinţia Statelor Unite, a trezit interesul mai multor posturi importante de televiziune americane, care încearcă să îi găsească un job potrivit în mass-media, după ce aceasta va renunţa la politică.

9 afișări
Imaginea articolului Sarah Palin ar putea fi vedetă de televiziune dacă renunţă la politică

Sarah Palin ar putea fi vedetă de televiziune dacă renunţă la politică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sarah Palin, în vârstă de 44 ani, a cucerit atenţia americanilor şi are atât admiratori înfocaţi, cât şi adversari înverşunaţi. Deoarece sondajele americane actuale indică o viitoare înfrângere a cuplului McCain - Palin la apropiatele alegeri prezidenţiale din noiembrie, producătorii şi agenţii din domeniul divertismentului au început să studieze posibilitatea valorificării capitalului de simpatie de care se bucură Palin în prezent, informează hollywoodreporter.com.

Prezenţa lui Palin în emisiunile "Saturday Night Live" şi "CBS Evening News" a dublat cotele de audienţă care se înregistrau în mod obişnuit pentru acestea. "Palin este genul de persoană care stârneşte doar sentimente puternice: ori dragoste, ori ură", a declarat celebrul producător de emisiuni matinale, Steve Friedman.

Deşi niciun director de post de televiziune nu i-a făcut încă o ofertă guvernatorului statului Alaska, Sarah Palin, specialiştii din domeniul mass-media consideră că lupta dintre aceştia a început deja. Chiar dacă va pierde alegerile din noiembrie, Sarah Palin mai are încă doi ani de mandat în funcţia de guvernator al statului Alaska.

Palin a dovedit că are multă carismă, chiar dacă uneori a greşit în timpul anumitor interviuri, precum cel acordat lui Katie Couric. Specialiştii din mass-media consideră că cel mai bun format de emisiune pentru Palin ar fi talk-show-ul, deoarece Palin are fluenţă în exprimare şi, în plus, ar putea să câştige o mare parte din segmentul audienţei feminine.

Prezentarea ştirilor în emisiunile informative ale posturilor de televiziune prin cablu este o altă variantă reţinută de specialişti. Aceştia au în vedere mai ales postul Fox News Channel, considerând că se potriveşte perfect cu profilul lui Palin. Şi alţi candidaţi la preşedinţia sau vicepreşedinţia Statelor Unite au prezentat buletine de ştiri, precum Pat Buchanan sau Mike Huckabee.

Un buletin informativ de weekend ar fi şi mai indicat pentru Palin, care, în acest fel, ar avea timp mai mult să se ocupe de guvernarea provinciei Alaska, au indicat specialiştii mass-media, dar pierderea viitoarelor alegeri ar putea să îi ştirbească din credibilitatea de care se bucură în rândurile conservatorilor.

Alţi producători au propus, în glumă, ca Palin să îşi aducă din Alaska toate rudele şi joace împreună într-un reality show de genul "The Osbournes". Ei au sugerat chiar şi un titlu pentru acest reality show: "The Palins".

Deşi Matt Damon a comparat ascensiunea lui Palin cu "un film prost al companiei Disney", politicianul american ar putea avea succes în urma publicării viitoarei sale cărţi autobiografice, care este deja în lucru, sau a colaborării cu postul de televiziune pentru femei Lifetime.

În ciuda tuturor acestor speculaţii, doar Palin poate decide dacă este cu adevărat interesată de o carieră în televiziune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici