Sărbătorile de iarnă, în ţări exotice. Destinaţiile preferate de români în noaptea dintre ani

  • Destinaţiile preferate pentru noaptea dintre ani sunt cele exotice
  • Preţul unui pachet porneşte de la 500 de euro şi poate ajunge la câteva mii de euro
  • Zanzibar este una dintre destinaţiile preferate pentru Sărbători
1916 afișări
Imaginea articolului Sărbătorile de iarnă, în ţări exotice. Destinaţiile preferate de români în noaptea dintre ani

Sursa FOTO: Irina Ana

Dacă unii au ales oferte de revelion la munte în România, alţii vor să plece în ”ţările calde”. Agenţiile de turism se bat în oferte şi promit revelioane exotice, între zgârie nori, tradiţii şi peisaje istorice. Majoritatea pe Coasta de Azur, în Egipt sau Zanzibar. O variantă bună, dacă nu îţi place zăpada şi ai câteva sute de euro pregătite.

Dacă vrei mai multe stele, scoţi mai mulţi bani din buzunar. Marius Berca, reprezentantul unei agenţii de turism, spune că anul acesta se observă o creştere a cererilor în zonele exotice.

„Opţiunile au fost pentru Egipt. Pachetele pleacă de la 536 de euro de persoană pentru 7 nopţi de cazare cu all inclusive şi masă festivă în noaptea de Revelion. Într-adevăr, turiştii optează pentru destinaţiile exotice. Pentru noi este foarte important ca turiştii să meargă să-şi facă vacanţa, să se întoarcă în siguranţă acasă. Am luat toate măsurile sanitare, noile măsuri sanitare”, spune Marius Berca, manager operaţional Christian Tour.

Irina Ana este organizator de evenimente. Este obişnuită cu călătoriile. Iar anul acesta, de Revelion, a ales ca destinaţie Mexic.

„Am plătit aproximativ 3.000 de euro pe această vacanţă, vom sta nouă zile. E o ţară colorată, frumoasă, oamenii sunt foarte binevoitori, mâncarea este foarte bună, temperaturile sunt ideale, o să stăm la plajă, o să vizităm, o să petrecem foarte mult timp în aer liber”, spune ea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici