Scandal în lumea modei? Modelul androgin Andrej Pejic, cenzurat pe coperta revistei Dossier - FOTO

Coperta revistei Dossier, pe care apare modelul androgin Andrej Pejic, a fost cenzurată de Barnes & Noble şi Borders.

2990 afișări
Imaginea articolului Scandal în lumea modei? Modelul androgin Andrej Pejic, cenzurat pe coperta revistei Dossier - FOTO

Modelul androgin Andrej Pejic, cenzurat pe coperta revistei Dossier

Barnes & Noble şi Borders se ocupă cu vânzarea revistei Dossier şi au decis să cenzureze coperta acoperind-o cu o pungă neagră, informează www.huffingtonpost.com.

Potrivit co-fondatorului şi directorului de creaţie al Dossier, Skye Parrott, toate librăriile au cerut ca exemplarele care îl au pe Andrej Pejic pe copertă să fie acoperite cu "pungi negre pentru că deşi ştiu că Andrej este bărbat, seamănă prea mult cu o femeie", lucru care ar putea duce la scăderea vânzărilor.

"Este un bărbat gol pe coperta unei reviste, lucru care se face deseori fără a fi cenzurat, nu cred că merită asta, dar înţeleg despre ce e vorba", a declarat Parrott pentru HuffPost Style.

"Nu este o coincidenţă că numai gigantul american de magazine ne-a cerut să facem asta...Doar exemplarele americane sunt cenzurate. Se pare ca i-a deranjat pe unii oameni. Dar cred că asta este interesant la copertă, jocul cu identitatea sexuală. Este topless, poţi vedea că este bărbat, dar dacă te uiţi la faţa lui, arată ca o femeie şi este atât de frumos, reprezintă ambele sexe în acea fotografie, într-un fel. Cred că acest lucru este interesant", a adăugat Skye Parrott.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici