Scandalul de violenţă domestică în care e implicat Johnny Depp: Cum reacţionează Vanessa Paradis, Mickey Rourke şi prima soţie a actorului la acuzaţiile aduse de Amber Heard

Actorul Johnny Depp, care a primit un ordin de restricţie solicitat din partea soţiei sale, Amber Heard, primeşte susţinerea lui Mickey Rourke care a insistat că acesta nu este o persoană violentă, a fostei sale soţii, Vanessa Paradis, dar şi a primei sale soţii, makeup artista Lori Anne Allison.

14790 afișări
Imaginea articolului Scandalul de violenţă domestică în care e implicat Johnny Depp: Cum reacţionează Vanessa Paradis, Mickey Rourke şi prima soţie a actorului la acuzaţiile aduse de Amber Heard

Johnny Depp

Vanessa Paradis, cea de-a doua soţie a lui Depp, a exprimat că actorul este 'sensibil şi iubitor' şi a negat vehement acuzaţiile de vilenţă domestică, pretinse de Amber Heard. Actriţa franceză, care are împreună cu Depp doi copii, a scris o scrisoare în care cataloghează declaraţiile lui Heard drept 'revoltătoare'. Aceasta a exprimat: 'În toţi anii de când îl cunosc pe Johnny, nu a comis niciodată vreun abuz fizic asupra mea, iar aceste acuzaţii nu seamănă deloc cu bărbatul lângă care am trăit 14 ani minunaţi', a spus Vanessa Paradis, citată de Daily Mail.

Paradis, care a avut o relaţie cu Depp din 1998 până în 2012, a declarat că actorul este 'tatăl copiilor mei şi este o persoană iubitoare şi iubită'. Părerea Vanessei Paradis asupra lui Depp coincide cu cea a primei soţii a actorului, Lori Anne Allison, care a declarat că nu a lovit-o vreodată.

Declaraţiile vin după ce Amber Heard a intentat divorţul de Depp. Săptămâna trecută, Carl Moor, judecătorul Tribunalului Superior din Los Angeles, a emis un ordin de restricţie faţă de Depp, pentru acuzaţia de violenţă domestică.

Amber Heard, în vârstă de 30 de ani, avea o vânătaie pe obraz la momentul apariţiei sale în instanţă pretinzând într-o declaraţie sub jurământ că actorul i-a aruncat un iPhone în faţă şi a depus în justiţie fotografii cu respectivele răni cauzate. Depp a negat acuzaţiile făcute de Heard, cu care s-a căsătorit în urmă cu 15 luni pe insula sa privată din Bahamas.

În declaraţia sa de la tribunal, Amber Heard a declarat că Depp a zdrobit o sticlă de şampanie de perete şi că 'a aruncat cu un pahar de vin în mine care s-a făcut ţândări de pardoseală. După aceea Johnny m-a luat de umeri şi m-a imobilizat pe pat, blocând uşa dormitorului. După aceea m-a tras de păr şi m-a aruncat cu violenţă pe podea. Johnny ţipa la mine şi mă ameninţa, bătându-şi joc de mine să mă ridic. După câteva minute, Johnny a ieşit din apartament, dar nu înainte de a arunca şi de a sparge aproape toate obiectele din preajma sa. Nu l-am mai văzut pe Johnny de atunci de o lună.'

Din liga apărătorilor lui Depp face parte şi actorul Mickey Rourke, în vârstă de 62 de ani, care a declarat pentru TMZ că: 'Nu-mi pare un bărbat prea violent. Este un bărbat cu picioarele pe pământ, aşa a fost mereu, rezonabil, un gentleman şi nu un tip violent.' Actorul nu a vrut să comenteze despre Amber Heard: 'Nu ştiu nimic despre ea. Chiar nu cunosc absolut nimic.'

Nu în ultimul rând, Lori Anne Alison, prima nevastă a lui Depp, cu care a fost căsătorit între 1983-1985, a spus că era o persoană blândă, căreia îi plăceau animalele şi că nu a fost niciodată agresiv în timpul relaţiei. Deşi cei doi au divorţat, au rămas buni prieteni.

În timp ce Amber a solicitat protecţie legală pentru căţelul său Pistol, Lori Anne Alison a declarat că Depp nu ar face niciodată rău unui animal. O sursă apropiată lui Lori şi Depp a exprimat: 'Lori şi Johnny au avut un căţel pe parcursul căsniciei lor şi el era mult mai iubitor cu animăluţul decât mulţi părinţi sunt cu copiii lor.'

Pe de altă parte, actriţa Amber Heard a pretins că alcoolul şi cocaina l-au transformat pe Depp într-un monstru violent, iar în documentele remise instanţei aceasta mărturiseşte că a fost victima unor multiple incidente de violenţă domestică în timpul celor 15 luni de căsătorie.

Aceasta a mai spus că a trăit permanent cu frica de Depp, iar ideea că aceasta s-ar putea reîntoarce în apartamentul din Los Angeles, pe care cei doi îl deţin pentru a o teroriza fizic şi emoţional ,o înspăimântă.

În cererea sa pentru emiterea unui ordin de restricţie, la care au avut acces jurnaliştii Daily Mail, Heard a scris : 'Johnny are o istorie lungă ţinută sub tăcere în privinţa abuzului de droguri şi de alcool. Are un temperament năvalnic.'

Duminica trecută, în timpul unei dispute, Amber a declarat că Johnny era sub influenţa drogurilor şi a alcoolului şi că i-a smuls telefonul mobil şi că i l-a aruncat drept în faţă, lovindu-i obrazul şi ochiul cu forţă.

Cu toate acestea, poliţiştii nu au găsit dovezile vreunui atac, în ciuda faptului că actriţa a apărut cu vânătăi într-o imagine pe care aceasta pretinde că a făcut-o după atac.

Reprezentanţii actorului au făcut o scurtă declaraţie în numele acestuia, vineri, refuzând să răspundă acuzaţiilor lui Amber: 'Având în vedere lungimea acestei căsnicii şi a pierderii recente şi tragice a mamei sale, Johnny nu va răspunde niciunei provocări, declaraţii false, zvon, dezinformări şi minciuni despre viaţa sa personală. Cu speranţă, dizolvarea acestei scurte căsnicii va fi rezolvată în curând.'

Johnny Depp este considerat unul dintre cei mai importanţi actori din generaţia sa, alături de George Clooney şi Brad Pitt. Artist versatil şi extrem de expresiv, Johnny Depp s-a simţit în largul lui atât în producţiile hollywoodiene - mai ales în franciza "Piraţii din Caraibe", "Chocolat", "Donnie Brasco" -, cât şi în producţii independente, precum "Jurnalul unui iubitor de rom", dar şi în colaborările sale cinematografice cu regizorul american Tim Burton - "Edward Mâini-de-foarfece", "Legenda călăreţului fără cap/ Sleepy Hollow", "Mireasa moartă/ Corpse Bride", "Alice în Ţara Minunilor" şi "Umbre întunecate/ Dark Shadows".

Deşi a fost nominalizat de trei ori la premiile Oscar, Depp nu a reuşit până în prezent să obţină nicio distincţie din partea Academiei Americane de Film. Totuşi, a fost premiat cu un Glob de Aur pentru rolul unui frizer sadic din "Sweeney Todd - Bărbierul diabolic din Fleet Street", în 2008.

Amber Laura Heard este o actriţă americană născută în 1986, în Austin, Texas. Heard a jucat în filmul nominalizat la Oscar, "North Country" (2005), în care a interpretat o serie de flashback-uri despre personajul jucat de Charlize Theron. Aceasta a mai apărut în "Syrup" (2013), "Drive Angry" (2011) 3D, "The Joneses" (2009), "Never Back Down" (2008), "Alpha Dog" (2006) şi "Friday Night Lights" (2004). Pe micul ecran, Heard a debutat în drama "Hidden Palms" (2007), şi a avut roluri episodice în serialul "Californication" (2007) şi "Criminal Minds" (2005).

Heard trăieşte în Los Angeles, fiind implicată activ în acţiunile organizaţiei Amnesty International. În 2015, s-a căsătorit cu actorul Johnny Depp.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici