Scarlett Johansson a confirmat speculaţiile presei

Scarlett Johansson a confirmat că se va căsători cu iubitul ei, jurnalistul francez Romain Dauriac, însă actriţa americană a precizat că nu a stabilit data nunţii, potrivit contactmusic.com.

1946 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson a confirmat speculaţiile presei

Scarlett Johansson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia privind logodna actriţei Scarlett Johansson cu Romain Dauriac a fost dezvăluită săptămâna trecută de revista People, care a citat o sursă din anturajul cuplului.

La momentul respectiv, agentul de presă al actriţei Scarlett Johansson nu a comentat această informaţie, însă acum artista a anunţat oficial că intenţionează să se căsătorească.

"Pot să confirm că Scarlett şi Romain s-au logodit. Ei nu au stabilit data nunţii", a declarat reprezentantul actriţei, Marcel Pariseau.

Potrivit unor ştiri online, Romain Dauriac a cerut-o în căsătorie pe Scarlett Johansson în urmă cu o lună, iar inelul de logodnă este unul vintage, în stilul Art Deco.

Scarlett Johansson a fost căsătorită cu actorul canadian Ryan Reynolds, de care a divorţat în decembrie 2010. Artista americană a avut apoi o relaţie de câteva luni cu actorul american Sean Penn.

Scarlett Johansson s-a remarcat la vârsta de 12 ani, jucând alături de Robert Redford în filmul "Îmblânzitorul de cai/ The Horse Whisperer", în 1998. După acel rol, Scarlett Johansson a devenit o actriţă de prim rang la Hollywood, a primit patru nominalizări la Globul de Aur şi a câştigat un premiu Tony pentru evoluţia sa din piesa de pe Broadway "A View from a Bridge", s-a remarcat în filme precum "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, dar şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

În ultimii ani, actriţa americană s-a remarcat şi în filmele de acţiune, interpretând personajul Black Widow din filmele "Răzbunătorii/ The Avengers" şi "Iron Man 2". Ea va începe să filmeze pentru "Lucy", un thriller de acţiune regizat de Luc Besson, după încheierea filmărilor de la "Captain America: The Winter Soldier".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici