Scarlett Johansson are o relaţie cu actorul Joseph Gordon-Levitt

Scarlett Johansson are o relaţie cu actorul Joseph Gordon-Levitt, alături de care a fost văzută în câteva ipostaze intime, la New York.

396 afișări
Imaginea articolului Scarlett Johansson are o relaţie cu actorul Joseph Gordon-Levitt

Scarlett Johansson (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa americană în vârstă de 26 de ani a fost văzută în compania lui Gordon-Levitt, în vârstă de 30 de ani, la New York, luna trecută, iar cei doi actori păreau, potrivit unor surse, foarte fericiţi împreună, potrivit femalefirst.co.uk.

"Se sărutau. Păreau foarte îndrăgostiţi", a declarat o sursă pentru publicaţia Us Weekly.

"S-au întâlnit prima dată pentru a discuta despre un film în care voiau să joace împreună, însă acum relaţia lor este de o cu totul altă natură", a anunţat o altă sursă.

Mariajul actriţei Scarlett Johansson cu actorul canadian Ryan Reynolds s-a încheiat în decembrie 2010, iar artista americană, care a avut apoi o relaţie de câteva luni cu Sean Penn, a dezvăluit, recent, că s-a simţit "destul de deprimată" după divorţ şi că a căutat sprijinul familiei sale pentru a trece peste acea perioadă dificilă.

Actriţa Scarlett Johansson a devenit celebră o dată cu rolul adolescentei din filmul "Îmblânzitorul de cai" (1998). S-a consacrat ulterior prin partituri precum cele din "Rătăciţi printre cuvinte/ Lost in Translation", pentru care a câştigat premiul BAFTA, şi "Fata cu cercel de perlă", "Cântec de iubire", "Match Point", "Jurnalul unei dădace", "Vicky Cristina Barcelona" şi "Cealaltă moştenitoare Boleyn".

Joseph Gordon-Levitt a debutat pe marele ecran în 1992 în filmul "Beethoven - Un câine puţin prea mare". După ce a jucat timp de cinci sezoane în sitcomul "A treia planetă de la Soare", actorul a luat o pauză pentru urma cursurile Universităţii Columbia din Statele Unite. Părăsind televiziunea, Joseph Gordon-Levitt s-a orientat apoi spre cinema şi s-a făcut remarcat în câteva lungmetraje bine primite de public şi de criticii de specialitate, precum "500 de zile cu Summer", "Începutul/ Inception" şi "50/ 50".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici