Scarlett Johansson îşi lansează primul album muzical, în mai

Actriţa Scarlett Johansson a declarat că a primit aprobarea lui Tom Waits pentru a-şi lansa albumul său de debut, care cuprinde 10 cântece compuse de celebrul muzician.

1 afișare
Imaginea articolului Scarlett Johansson îşi lansează primul album muzical, în mai

Scarlett Johansson îşi lansează primul album muzical, în mai

"Anywhere I Lay My Head" va fi lansat pe 20 mai, prin compania Atco/Rhino.

David Bowie, cu care Johansson s-a întâlnit la o petrecere înainte de a începe lucrul la albumul său de debut, a colaborat cu frumoasa actriţă la cântecele "Falling Down" şi "Fannin' Street", în timp ce chitaristul Nick Zinner, de la Yeah Yeah Yeahs, şi membrii trupei Celebration au contribuit la mai multe piese.

Albumul a fost produs de Dave Sitek de la trupa newyorkeză de rock TV On The Radio.

Albumul include un cântec original, "Song for Jo".

Proiectul este marcat de colaborarea cu Tom Waits. "Cântecele sale sunt atât de frumoase, iar vocea lui este unică", a declarat Johansson în cursul unei conferinţe de presă care a avut loc marţi, la New York.

Actriţa a declarat că nu are niciun plan în legătură cu un eventual turneu de promovare a albumului, dar că ar fi interesată, poate, să cânte la un festival, cândva, în viitor. "Aş pierde o adevărată ocazie dacă nu aş face-o".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici