Scenariul celui de-al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe", descoperit într-un bar londonez

Scenariul celui de-al patrulea lungmetraj din seria "Piraţii din Caraibe" a fost pe punctul de a fi dezvăluit publicului larg, cu un an înainte de lansarea filmului, după ce o copie a acestuia a fost descoperită, luni, abandonată într-un bar din Londra, informează contactmusic.com.

109 afișări
Imaginea articolului Scenariul celui de-al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe", descoperit într-un bar londonez

Scenariul celui de-al patrulea film din seria "Piraţii din Caraibe", descoperit într-un bar londonez (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Johnny Depp a început filmările pentru "Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides", al patrulea lungmetraj din această franciză, în care joacă rolul căpitanului Jack Sparrow, la începutul lunii iunie, în Hawaii.

Secretul care înconjoară intriga filmului a fost pe punctul de a fi deconspirat, după ce o copie a scenariului a fost uitată, luni, de câţiva membri ai echipei de filmare într-un bar din Londra, unde aceştia au luat micul dejun, făcându-i pe directorii studiourilor Disney să intre în panică.

Din fericire, însă, stânjenitoarea scurgere de informaţii nu s-a produs, deoarece un fan al acestei francize a descoperit copia de 194 de pagini a scenariului şi a înmânat-o editorilor tabloidului The Sun, care au expediat-o apoi reprezentanţilor studiourilor Disney.

Bunul samaritean, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a refuzat să citească scenariul şi a declarat pentru cotidianul britanic: "Sunt un mare fan al acestei serii, dar am reuşit să rezist tentaţiei de a citi scenariul. Vreau să mă bucur de acest film atunci când va fi lansat".

Un purtător de cuvânt al studiourilor Disney a declarat: "Mă bucur să constat că cititorii ziarului The Sun sunt cetăţeni onorabili".

Filmul "Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides", regizat de Rob Marshall, va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Terry Rossio şi Ted Elliot, fiind produs de Jerry Bruckheimer.

Secretul asupra intrigii filmului este bine păstrat de producătorii americani, care au declarat doar că acţiunea din "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" va gravita în jurul Fântânii Tinereţii Veşnice.

Actorii Orlando Bloom şi Keira Knightley au anunţat că nu se vor mai întoarce în cea de-a patra parte a seriei, însă Penelope Cruz este unul dintre numele vehiculate pentru distribuţia noului film. Nici informaţiile despre personajul pe care Penelope Cruz ar putea să îl interpreteze nu au fost încă făcute publice, însă presa de la Hollywood susţine că acesta ar putea fi echivalentul feminin al celui interpretat de Johnny Depp.

Studiourile Disney intenţionează să lanseze această peliculă pe 20 mai 2011.

Primele trei filme ale francizei "Piraţii din Caraibe" au generat încasări de peste 2,6 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici