Schwarzenegger îşi joacă propriul rol într-un film regizat de Stallone

Actorul american Arnold Schwarzenegger, care deţine în prezent funcţia de guvernator de California, a acceptat să joace în filmul "The Expendables", următorul proiect cinematografic regizat de Sylvester Stallone, ale cărui filmări vor debuta luna viitoare, informează femalefirst.co.uk.

22 afișări
Imaginea articolului Schwarzenegger îşi joacă propriul rol într-un film regizat de Stallone

Schwarzenegger îşi joacă propriul rol într-un film regizat de Stallone

Site-ul Ain't It Cool News informează că Schwarzenegger va interpreta rolul guvernatorului statului California şi va fi prezent o singură zi pe platourile de filmare. Surse avizate au declarat că nu este clar, deocamdată, dacă Schwarzenegger se va interpreta pe sine în acest rol sau va juca o versiune de ficţiune a funcţiei sale de guvernator.

O altă sursă a mărturisit că în acest film, guvernatorul Californiei şi Barney Ross, personajul interpretat de Stallone, s-ar fi cunoscut cu multă vreme în urmă, în timp ce guvernatorul ar fi participat la filmările filmului "Conan Barbarul".

Între timp, Sir Ben Kingsley a anunţat că se retrage din acest proiect, în care ar fi trebuit să interpreteze rolul unui agent CIA, şi urmează să fie înlocuit de Eric Roberts.

Filmul prezintă povestea unei echipe de mercenari a căror misiune clandestină în America de Sud constă în îndepărtarea de la putere a unui dictator.

Mickey Rourke, Dolph Lundgren, Forest Whitaker, Jason Statham şi Jet Li au confirmat deja participarea în acest proiect cinematografic. Surse apropiate au declarat că Stallone doreşte s-o includă în acest proiect şi pe partenera lui din filmul "Demolatorul/ Demolition Man" (1993), actriţa Sandra Bullock.

Premiera filmului este prevăzută pentru 2010.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici