Sean Connery şi Pierce Brosnan militează pentru protejarea vieţuitoarelor marine

Actorii Sean Connery şi Pierce Brosnan, foşti interpreţi ai personajului James Bond, s-au asociat pentru o nouă misiune curajoasă: cei doi actori au devenit consilieri ai unei fundaţii care militează pentru stoparea masacrării vieţuitoarelor marine.

132 afișări
Imaginea articolului Sean Connery şi Pierce Brosnan militează pentru protejarea vieţuitoarelor marine

Sean Connery (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul scoţian Sean Connery a acceptat să devină consilier pentru Sea Shepherd Conservation Society, o fundaţie care încearcă să oprească masacrarea şi comerţul ilicit cu carne de delfin, balenă şi alte vieţuitoare marine, informează express.co.uk.

Pierce Brosnan era deja membru al acestei fundaţii, iar directorii acesteia consideră că cei doi renumiţi actori britanici vor contribui decisiv la viitoarele campanii de conservare ale asociaţiei.

"Sea Shepherd Conservation Society este onorată să îl aibă în rândurile ei pe legendarul Sean Connery, care s-a alăturat echipei din Comitetul Internaţional de Consilieri", a declarat purtătorul de cuvânt al acestei fundaţii ecologiste.

"Faptul că l-am avut deja alături de noi pe fostul James Bond, bunul nostru prieten şi susţinător Pierce Brosnan, a reprezentat un ajutor important pentru campaniile noastre de protejare a oceanelor. Iar acum, când avem în echipa noastră doi actori care l-au interpretat pe James Bond - Sean Connery şi Pierce Brosnan -, Sea Shepherd Conservation Society va deveni o forţă de neoprit în lupta pentru conservarea vieţuitoarelor marine", a adăugat aceeaşi sursă.

Sean Connery şi-a început cariera artistică în anii '60, devenind cunoscut cu rolul agentului secret 007, din celebra serie James Bond. Scoţianul a jucat în multe filme, din genuri foarte diferite, precum "Indiana Jones şi Ultima cruciadă", "Vânătoarea lui Octombrie Roşu", "Cavalerii mesei rotunde", "Liga", "Numele trandafirului", "Capcană pentru hoţ" sau "Incoruptibilii", cu acesta din urmă câştigând premiul Oscar pentru cel mai bun rol secundar. În 2006, Sean Connery a fost omagiat de elita Hollywood-ului - Institutul American de Film i-a decernat premiul pentru întreaga carieră.

Pierce Brosnan, în vârstă de 58 de ani, a jucat în patru filme rolul spionului britanic James Bond, înainte de a fi înlocuit de Daniel Craig. Actorul de origine irlandeză a jucat recent în "Cascada Seraphim" şi în musicalul "Mamma Mia", bazat pe repertoriul grupului suedez Abba.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici