Sean Paul concertează la Bucureşti

Cântăreţul jamaican Sean Paul va concerta la Arenele Romane din Bucureşti pe 23 mai, de la ora 19.00, iar show-ul face parte din Mad Love Europe Tour, potrivit organizatorilor.

1145 afișări
Imaginea articolului Sean Paul concertează la Bucureşti

Sean Paul concertează la Bucureşti

În deschiderea concertului vor cânta Faydee, Fly Project şi Simona Nae, iar after party-ul va continua la Arene Romane până dimineaţă.

Iubit de publicul din toată lumea atât datorită stilului inedit, dar şi graţie colaborărilor de succes cu artişti celebri, Sean Paul este unul dintre cei mai prolifici artişti din lume, având colaborări
cu Beyoncé, Rihanna, Akon, Snoop Dogg, Busta Rhymes, Shaggy, Damian Marley, Major Lazer, Kelly Rowland, Enrique Iglesias, Keyshia Cole, Little Mix, Wyclef Jean, DMX, Bob Sinclar, Dua Lipa, Clean Bandit, David Guetta etc.

Printre hiturile care l-au menţinut în topurile muzicale din întreaga lume se număra "Temperature", "Press It Up" şi "No Lie".

Cu un record de peste 5 miliarde de vizualizări pe YouTube, Sean Paul a avut, de-a lungul carierei sale, numeroase clasări în topul Billboard, deţinând mai multe discuri de platină.

Sean Paul a concertat în peste 100 de ţări până în prezent şi a cântat pentru milioane de fani din toate colţurile lumii.

Biletele pentru concertul de la Bucureşti au preţuri cuprinse între 99 de lei şi 249 de lei.

Concertul este organizat de Carpathia International Events şi MGM Booking.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici