Sean Penn a atacat un paparazzo

Actorul Sean Penn, recompensat cu două premii Oscar, este acuzat că a atacat, vineri seară, un paparazzo care încerca să îl fotografieze la ieşirea dintr-un restaurant din Los Angeles, informează site-ul accesshollywood.com.

14 afișări
Imaginea articolului Sean Penn a atacat un paparazzo

Sean Penn a atacat un paparazzo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit site-ului TMZ, citat de accesshollywood.com, fotograful Jordan Dawes îl acuză pe actorul Sean Penn că l-ar fi atacat, vineri seară, în faţa restaurantului Brentwood Country Mart din Los Angeles.

Într-o fotografie, publicată pe site-ul TMZ, Penn apare încercând să îl lovească cu piciorul pe fotograf.

Potrivit materialului publicat de TMZ, actorul l-ar fi lovit pe Daves intenţionat, de mai multe ori.

Nici Sean Penn şi nici reprezentanţi ai poliţiei din Los Angeles nu au făcut comentarii în legătură cu acest incident.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici